Dezvăluiri incendiare: extremismul maghiar din așa numitul Ținut Secuiesc. Ce relatează Dan Tănasă…

Categories Dezvăluiri, Emisiuni TVPosted on

Șovinism și antiromânism, cultul unor criminali de război antiromâni și antisemiți, încălcarea legilor țării, tentativă de act terorist, discriminarea românilor pe criterii etnice în Covasna și Harghita – iată o parte din tabloul realizat de extremismul maghiar în așa numitul Ținut Secuiesc.

Culmea este că, împotriva realității (precum în cazul Cofariu al anilor 90), tot ei, prin vocea unui Lazlo Tokes sau a altor manipulatori sovini, strigă în toată Europa că maghiarii sunt supuși de statul român la acte inumane de distrugere a identității, că nu au drepturi (deși România este dată drept exemplu în UE în ceea ce privește legislația dată în favoarea minorităților) și că sunt discriminați…

Ei bine, pentru că adevărul trebuie cunoscut, vă invit să vizionați o emisiune cu adevărat incendiară, în care se spun lucruri pe care mulți jurnaliști le evită sau le spun cu teamă (și chiar și atunci arareori și voalat). Împreună cu activistul civic Dan Tănasă, în acest episod al emisiunii Adevăruri Tulburătoare, vă prezentăm mizeria din spatele scenei, aia care poate arunca într-o zi totul în aer, aia care pune sub semnul întrebării viitorul României în actualele hotare.

O emisiune pe care trebuie să o vedeți!

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/

Emisiunea Adevăruri Tulburătoare poate fi urmărită la Nașul Tv în fiecare vineri, de la ora 20:00 și, în reluare, duminica, de la ora 11:00.

Restul episoadelor pot fi vizionate aici: https://www.youtube.com/user/roxindaniel/videos

Lansare film documentar: TRANSILVANIA, ISTORIE FURATĂ – sâmbătă, 12 noiembrie 2016, de la ora 14:00, la cinematograful EUROPA din București – pe Calea Moșilor nr 127. Vezi aici un Promo al filmului:

 

A apărut volumul 2 al cărții POVEȘTILE MAGICE ALE DACILOR. Disponibil aici: http://dacia-art.ro/index.php/car-i/carti-pentru-copii.html

Lasă un răspuns