Lucruri de reținut atunci când joci Blackjack

Categories Timp liberPosted on

Blackjack, cunoscut și sub numele de 21, este unul dintre cele mai populare jocuri de cărți de cazinou. Este nevoie de o combinație între noroc și îndemânare, ceea ce îl face atât de popular printre jucătorii de cazinou. Scopul jocului de blackjack online este de a învinge dealer-ul la 21 fără a trece peste acest număr – este atât de simplu!

Simplitatea regulilor de blackjack îl face un joc de cărți ideal pentru începători, dar trebuie totuși să-ți joci bine cărțile pentru a-l învinge pe dealer. Cu toate acestea, există câteva lucruri importante de reținut atunci când te decizi să joci blackjack. Despre acestea vom discuta în acest articol și vom încerca să te facem să înțelegi că acest joc extrem de popular are nevoie de câteva cunoștințe!

Învăță elementele de bază ale Blackjack

Există o mare varietate de variante de blackjack online, fiecare cu reguli ușor diferite. De asemenea, vei întâlni și diverse tipuri de bonus casino ce pot fi eligibile și pentru jocul blackjack. Înainte de a te decide să joci o rundă de blackjack în cazinou, cu siguranță ar trebui să cunoști regulile mai întâi. Destul de des, jucătorii intră în joc fără să cunoască procesul exact și nici regulile de bază ale jocului. Așadar, fiecare jucător ar trebui să afle în prealabil regulile exacte din cazinoul aleg, dar și regulile variantei respective de blackjack.

Regulile de bază ale blackjack-ului sunt simple: încerci să te apropii de 21 de puncte. Este important de reținut că o valoare peste 21 duce automat la pierderea pariului. De la 22 în sus, fiecare mână este considerată pierdută. La început, fiecare jucător primește două cărți de la dealer. Apoi trebuie să decizi dacă dorești să primești o altă carte sau dacă rămâi cu cele două cărți originale. Dealerul, pe de altă parte, nu poate lua o decizie. Dacă are 16 puncte sau mai puțin, trebuie să ia o altă carte. Dacă obține 17 sau mai multe puncte, trebuie să se oprească și să joace cu cărțile extrase.

Managementul bugetului

Stabilește un buget pentru jocul de blackjack și respectă-l. Nu paria mai mult decât îți poți permite să pierzi și nu urmărește pierderi crescând pariurile atunci când mergi pe o serie de pierderi. Utilizează o strategie de pariere care se potrivește cu mărimea bugetului.

Pentru a juca blackjack cu succes, mai întâi ai nevoie de bani pe care îi poți investi. Deci ar trebui să creați un bankroll. Nu ar trebui să ai nevoie de bani pentru viața de zi cu zi, ci să-i folosești doar pentru a juca blackjack.

Învață când să renunți

Mulți începători fac greșeala de a crede că scopul jocului este să ajungă cât mai aproape de 21 de puncte fără a obține mai multe puncte. Totuși, principalul lucru este să câștigi împotriva dealerului, indiferent de scorul tău.

O opțiune despre care jucătorii de blackjack nu o cunosc sau nu o folosesc este Surrender. Renunți la mâna de pornire din primele două cărți fără luptă și, în schimb, primești jumătate din miză înapoi. Trebuie să alegi opțiunea Renunț înainte de a lua orice altă decizie, cum ar fi Hit sau Stand.

Opțiuni de joc

Un alt aspect important este cel legat de opțiunile de joc. De obicei, pentru a începe să jucați blackjack, trebuie să faceți un pariu minim înainte de împărțirea cărților. Pariurile viitoare ale jucătorilor vor depinde de pariul minim. Mișcarea ta în Blackjack poate fi făcută în diferite moduri. 

O rundă de Black Jack este simplă în principiu, dar bineînțeles că lucrurile arată puțin diferit în detaliu. Fiecare opțiune a jocului vine într-un anumit moment și este important să cunoști ce alternative ai. În acest mod, vei fi sigur că iei o decizie bună și alegi cea mai opțiune pentru tine la acel moment.

Concluzie

Deoarece acesta este un joc cu un element de strategie, înțelegerea modului de a juca și a maximiza șansele de câștig te va ajuta cu siguranță. Aceste sfaturi și trucuri simple de Blackjack ar trebui să-i ajute pe toți jucătorii să păstreze capul rece la masă și să-și mărească semnificativ șansele de câștig. Sunt o bază minunat de simplă și ușor de urmărit pentru un joc de succes.

Cu sfaturile de blackjack de pe această pagină vei fi cu siguranță un jucător avansat de blackjack. Jocul de cărți este cunoscut în întreaga lume și practic poate fi învățat în doar câteva minute. Regulile sunt simple, deoarece în cele din urmă se reduce la numărul magic 21, care ar trebui atins, dar nu depășit. Puteți juca atât în ​​cazinou, cât și Blackjack pe Internet. De-a lungul timpului, pot fi urmate și diverse strategii și sfaturi pentru a vă crește șansele de câștig.