Lupta pentru România. De vorbă cu actorul Florin Zamfirescu

Categories Dezvăluiri, Emisiuni TVPosted on

În acest proces global de neantizare identitară, de jefuire a națiunilor lumii, România a fost deja pusă pe butuci din punct de vedere economic. Toată industria a fost distrusă, aproape toate resursele au fost pierdute.

Ultimul bastion al românilor a rămas identitatea, tradițiile și istoria dar și aici dușmanii noștri au stricat multe prin cozile de topor care nu mai prididesc să ne scoată istoria adevărată din manuale, să ne ponegrească valorile.

Tocmai de aceea, mai mult ca niciodată, românii trebuie să se adune în jurul adevăratelor repere naționale și nu doar să își apere identitatea, ci să iasă la atac și să își impună valorile.

În această emisiune, împreună cu maestrul Florin Zamfirescu, vorbim despre lupta pentru România, căutând soluții practice.

Vizionare cu folos!

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/

Accesează acest link: Redirectioneaza 2%

2 comments

 1. Cea mai mare lovitura pentru Romania la nivel de resurse este dezastrul forestier care se extinde ca o ciuma peste tot. Masacrarea padurilor, a codrilor seculari este o crima fara margini comisa ımpotriva natiunii romane.
  In judetele Alba, Mureş , Bacau dar şi ın Argeş este un adevarat genocid.

  S-a ajuns la 62 de taieri ilegale de padure pe zi ( neofical numarul trece cu siguranta de o suta de taieri ilegale/zi) . In fiecare ora sınt degradate 3 ha de padure /zi. Este un adevrat genocid care afecteaza atıt energia vitala a naturii din Romania dar şi a poporului nostru.

  Personal ca cetatean al Romaniei doresc sa impunem interzicerea pe timp de 20 de ani a exploatarii padurilor.

  Crearea mai multor ONG-uri care sa exercite o presiune extraordinara asupra mass media, politiei , jandarmeriei , garzii mediului ın a-şi face datoria cu strictete şi a aplica legea fara menajamente. .

  Infiintarea unei Politii ultrasecrete sau a unui Serviciu Special de İnformatii care sa se infiltreze ın toate Ocoalele silvice şi ın toate organizatiile sau firmele care exploateaza padurile. El va furniza informatii cu privire la toti mafiotii care pregatesc actiuni de distrugere a padurilor.

  Infiintarea unor Garzi Civile de Voluntari pregatiti şi antrenati de Jandarmi , dotati cu ciobaneşti germani şi echipamentele necesare ptr. prinderea infractorilor , ın toate judetele critice ptr. a proteja padurile de taierile ilegale.

  Taiatul illegal al copacilor sa fie asimilat din punct de vedere legislativ cu sabotajele ımpotriva economiei nationale . De asemenea cu punerea ın pericol a sanatatii publice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *