Marea Adunare Națională din Chișinău se mută pe 12 iulie în Piaţa Universitătii din Bucureşti

Categories ArticolePosted on

Persoane s-au adunat pentru Marsul Unirii, organizat de Platforma Civica “Actiunea 2012″, duminica, 16 septembrie 2012, in Chisinau. RADU STEFAN / MEDIAFAX FOTO

Sute de tineri s-au pornit pe jos din Chișinău în direcția Bucureștiului duminica trecută. Ei au plecat de la Marea Adunare Națională din Chișinău, unde aproximativ 40 000 de români basarabeni au cerut Unirea cu România.

Pentru a fi solidari cu ei, Platforma Unionistă Acțiunea 2012 organizează o amplă manifestație duminică, 12 iulie, la ora 14:00, în Piața Universității din capitală. Atunci, mii de bucureșteni alături de români din toate colțurile țării îi vor întâmpina pe tinerii sosiți din Basarabia.

Gestul de a parcurge pe jos această distanță dintre cele două capitale românești ne-a impresionat profund. Înainte de a participa la manifestația pregătită duminică la București, coloana de tineri basarabeni e așteptată sâmbătă de sute de români din zona Moldovei la Prut, la Vama Ungheni, în jurul orei 10:00.

Facem apel la toți unioniștii din București să se implice săptămâna aceasta la organizarea Marșului Unionist de duminică, 12 iulie! E datoria noastră să ne întâmpinăm frații de peste Prut așa cum se cuvine.

COMPLTEAZĂ FORMULARUL http://actiunea2012.ro/ii-intampinam-pe-fratii-de-peste-prut.html

sursa: ACȚIUNEA 2012

Lasă un răspuns