MARȘUL „LUPTĂ PENTRU BASARABIA” are loc mâine în București, de la ora 14:00 – Pornește din Piața Unirii, de la Hanul lui Manuc. Vino și tu!

Categories ArticolePosted on

ACUM este momentul ca Președinția, Parlamentul și Guvernul României să își asume, prin politici concrete, responsabilitatea față de proiectul ReUnirii; Ne întânlim în București, la Hanul lui Manuc(lângă Piața Unirii) sâmbătă, 22 octombrie ora 14:00 și pornim în marș.

Este al cincilea an când organizăm o astfel de manifestare la București. De la an la an suntem din ce în ce mai mulți. Un marș similar a scos 50 000 de oameni în stradă la Chișinău pe 27 martie anul acesta.

Însă anul acesta nu mai plecăm acasă până când politicienii de la București, reprezentanți ai Guvernului și ai partidelor politice care au șansa de a accede în viitorul Parlament recunosc necesitatea Reunirii și își asumă actiunile care vor duce la împlinirea acestui deziderat.

Implicați-vă activ în a pune politicienii să adopte Unirea ca proiect de Țară.

Implicați-vă activ în a arăta fraților noștri de peste Prut că România vrea UNIRE!

Eveniment pe Facebook: https://www.facebook.com/events/172934436458674/

Cum îți inviți toți prietenii la eveniment: http://actiunea2012.ro/invita-facebook

A apărut volumul 2 al cărții POVEȘTILE MAGICE ALE DACILOR. Disponibil aici: http://dacia-art.ro/index.php/car-i/carti-pentru-copii.html

4 comments

 1. De asemenea cred ca ar fi bine ca toti cei care iubesc cu adevarat Romania şi acest popor sa se roage zilnic pentru demascarea şi distrugerea de catre Dumnezeu a tuturor celor care urmaresc jefuirea şi distrugerea acestei tari pe orice plan ( economic, teritorial , cultural ) sau pe toate planurile şi anihilarea acestui popor.

  Deci sa ne rugam cu totii pentru protejarea integritatii teritoriale a acestei tari , pentru obtinerea independentei economice , pentru alungarea duşmanilor infiltrati la toate nivele şi ın sectoarele economice . Ptr. ajungerea la conducerea tarii a unor patrioti adevarati .

  Puterea rugaciunii şi a dorintei colectiva este uriaşa . De neınfrınt. Daca ıntregul popor roman ışi doreşte cu tarie eliberarea de sub jugul asasinilor economici mondiali aceasta se va ıntımpla prin intermediul Puterii Divine Supreme . Dar mai ıntıi dorinta de eliberare trebuie sa fie imensa.

  Fie ca Puterea Divina Atotputernica şi Atotpatrunzatoare sa binecuvınteze şi sa elibereze Romania ! Aşa sa ne ajute Dumnezeu !

 2. ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬­▬ஜ۩ஜ▬▬▬▬▬▬­▬▬▬▬▬▬
  =====BUCOV­INA DE NOR­D========
  ——— ♥ȘI TO­ATĂ BASAⱤA­BIA E ⱤOM­NIA♥ ———–
  —————♥—♥—♥­—RE-U N I ­R E!—♥—♥—♥­———
  ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬­▬ஜ۩ஜ▬▬▬▬▬▬­▬▬▬▬▬▬

 3. gunoiul care a postat primul comm ar trebui sa primeasca un sut undeva. Dupa ce bolsevicii au ocupat Basarabia, un sfert din populatia romaneasca a fost deportata, bagata in puscarii sau mierlita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *