Împărații daci ai Imperiului Roman – în această seară pe Nașul Tv

Categories ArticolePosted on

Tweet

În această seară, pe Nașul Tv, de la ora 22:00 (și în reluare sâmbătă, de la ora 20:00, duminică, de la ora 11:00 și luni, de la ora 09:00) vă invit la o emisiune specială – Împărații daci ai Imperiului roman.

Oricât ar părea de surprinzător sau de incredibil, Imperiul roman a avut în fruntea lui, la un moment dat, împărați de origine traco-geto-dacică. Și nu puțini!!! Iar acest lucru este spus clar de IZVOARELE ISTORICE ROMANE.

 

De ce oare istoria noastră oficială nu ne vorbește despre aceste episoade uluitoare din trecutul strămoșilor noștri? De ce copiii României nu au acces la adevărata istorie a neamului nostru?!…

 

Indiferent cât de mare este și va fi opoziția celor care vor să ne îngroape istoria, pentru ca România să  devenă o simplă colonie, ușor de strunit de forțele globaliste, ADEVĂRUL va ieși la lumină. Fiți și în această seară alături de noi, pentru a ne redescopri istoria!

Nașul Tv poate fi urmărit pe internet  (http://live.nasul.tv/) sau pe cablu, în următoarele rețele: DETALII AICI

Vizionează 23 dintre emisiunile despre traco-geto-daci, realizate la Nașul tv,  pe acest canal YouTube:
http://www.youtube.com/user/roxindaniel
Daniel Roxin

Asculta Radio Vocea Sufletului! Muzica si emisiuni pentru sufletul tau.
http://radiovoceasufletului.ro

9 comments

 1. Am fost Arcul de Triumf din Salonic,m-am uitat atent , l-am fotografiat dar n-am remarcat nimic care sa semene cu dacii sau steagul lor. Sa fie doar o legenda !?!?!

 2. La Roma sunt Daci pe “Arco di Costantino”, sunt curios sa aud si sa vad cine sunt acesti imperatori de origine dacica. Timpul vorbelor a trecut, a venit vremea faptelor, cu stima.

 3. De ce tac istoricii de astazi? Din prostie/slugarnicie, fie pentru ca sunt vanduti. Exista si in ziua de astazi pioni otraviti, agenti de influenta care numai binele nu ni-l vor. Asta e realitatea, nimeni nu sufera de complotita.

  Istoria are complexitatea ei. Pe teritoriile locuite de traco-daci, integrate fortat de romani in imperiu, au existat intotdeauna doua curente: unul care dorea sec alungarea cotropitorilor, fara alte discutii, apropiati de dacii liberi, dovada ca s-au raliat acestora in mai multe randuri, dovada ca i-au primit, de pilda, ca eliberaori in Macedonia (o spun izvoarele limpede), iar celalalt care avea o alta intelegerea a situatiei si privea spre preluarea puterii din interior, cu pastrarea structurilor administratiei cunoscute. Nimeni nu spune limpede acest lucru, insa desfasurarea evenimentelor o confirma. Toate acestea vor trebui clarificate.

  Va trebui, domnule Roman si Roxin, fiindca acum sunteti in avangarda miscarii pentru recunoasterea adevarului istoric, sa clarificati si sa puneti in termeni corecti pozitia noastra fata de Iorga si ceilalti istorici, adepti ai romanizarii, dupa care era nivelul cunoasterii atunci – fiindca atunci pamantul se afla in centrul universului, cum spunea Ptolemeu. Numai ca dupa el a venit Galileo Galilei.

 4. Crestinismul cat si stramosii nostri traco-daco-geti,au fost infranti in lupta directa de catre imperiul roman,dar credinta sau crezul celor doua ramuri(care mai tarziu s-au contopit),a dus la conducerea acestui imperiu, pe acestia ,si intr-un final la prabusirea acestuia.Bine ar fi sa vedem si sa cercetam si relatia traco-daco-geta cu poporul lui israel(ma refer si la inrudirea de sange),pentru ca cele doua miscari au loc cam in aceiasi perioada de timp,venind de catre marginile imperiului roman catre conducerea acestuia.Este doar o idee de-a mea(nuj daca e buna sau e rea….daca are sustinere stiintifica,sau nu),dar prea sunt multe asemanari.LUMINA VINE CRESCAND…RENASTE SPIRITUL DACIC

 5. Haideti sa ne uitam in jur si sa recunoastem ca sunt multi cei carora nu le pasa de stramosi, carora le plac manelele si-si rad de folclorul romanesc,care urmaresc toate emisiunile TV ce promoveaza non-valorile, etc vorba aceea”prosti da’ multi ” pe ei trebuie sa-i facem sa urmareasca emisiunea dvs, sa inteleaga sa fie mandri de originea lor , sa fie constienti ca avem un pamant lasat mostenire cu sacrificii de stramosi pe care trebuie sa-l apere si sa-l dea mai departe.

 6. LA FAPTE FAPTE OAMENI BUNI SA RESTAURAM DACIA/DACI SA NE NUMINM sa ne unim cu dacii basarabi.sintem daci-nu ne tragem din romani===VZ.rezultat.INSTIT. DE GENETICA HAMBURG..SINTEM ATIT DE APROAPE-nu trebuie sa mai lamurim pe nimemi A.D.N.spune TOT.

 7. Doamne ce emisiune frumoasa si captivanta.Ipoteza ca daci si crestinismul au dus la caderea Imperiului Roman,prin aceasta emisiune, mi se confirma .Dupa parerea mea…Galerius,Constantin si Justinian,nunumai ca sunt daci ci si sfinti crestini.Uite ca asa se impaca dacologia cu crestinismul(in ciuda lui The ancient history,petronela , screwball si Schalom)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *