Începem filmările la al doilea documentar din 2013: Fabuloasa istorie antică din Carpați

Categories DezvăluiriPosted on

În curând începem filmările la al doilea documentar la care vom lucra în această vară – “Fabuloasa istorie antică din Carpați”. Acest film va fi primul episod dintr-o serie de cel puțin 5 filme documentare prin care vom aduce la lumină istoria uimitoare și vestigiile unice din zona carpato-danubiano-pontică, dovezi ale primordialității în ceea ce putem numi, fără exagerare, Vatra Vechii Europe.

Acest proiect este sponsorizat integral de AD Auto Total, cel mai mare importator și distribuitor de piese auto din România ( http://www.autototal.ro/index.php ).

 Mulțumim pe această cale conducerii AD Auto Total pentru implicarea în redescoperirea istoriei noastre. Iată că se poate, iată că întâlnim tot mai mulți oameni cărora, nu numai că le pasă, dar și fac lucruri importante pentru noi toți!

Revenim cu detalii…

Asociația Geto-Dacii
http://www.geto-dacii.ro/

8 comments

  1. Daca tunelurile exista cu adevarat, nu cred ca sunt pentru vizite turistice, asadar daca exista, mai intai trebuie vazut rostul lor si dupa aceea facut public, daca e cazul. Nu sunt neaparat impotriva transparentei, dar anumite lucruri ar trebui sa ramana numai ale Romaniei – desi tare ma tem ca cercetarea existentei tunelurilor e demult pornita si ca rezultatele, daca exista, sunt Top Secret in cine stie ce arhive. Eu doar sper ca sunt in interesul Romaniei acele rezultate si arhive – daca exista.

  2. da cred ca si Arhivele Regale ale Dacilor sunt tot Top Secret ca si tunelurile dacice din Carpati , dar si multominiae alte descoperiri importante tot la Top Secret vor merge,asa este viata si politica in Rominia,

  3. Buna, suntem o echipa de videografi din Maramures si ne-ar face placere sa colaboram in proiectul dvs. Detinem aparatura Full HD si calificare in domeniu.

  4. Bravo, va urez mult noroc, success si Iubire, Pace Bucurie si Traiasca Ghetto Dacii liberi!
    Aud din ce in ce mai multi oameni de pe meleagurile noastre si din afara care stiu adevarata noastra istorie.

  5. voi acei ce stati pe vine si va trec idei prin cap, inainte ginditi bine si apoi sa exprimati “Gheto” Ironie ? rautate? sau impotenza ? dar este egal cu ai facut r….ul praf ! Mama ce destept esti ? Doare ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *