Piese laptop la preturi avantajoase

Categories LifestylePosted on

Utilizatorii de laptopuri stiu cat de importanta este ingrijirea acestuia, mai ales din cauza faptului ca este sensibil la lovituri, praf, dar si la modul de transportare. Pe piata exista multe modele de genti special concepute ce va pot proteja mai eficient device-ul. Mai ales in ziua de astazi, laptopurile si alte elemente de tehnologie au suferit scumpiri masive din cauza situatiei economice globale, astfel fiind necesar sa aveti o grija deosebita pentru aparatul dumneavoastra pentru a nu intampina defectiuni.

Insa daca acest lucru se intampla, nu trebuie sa il schimbati cu unul nou deoarece se pot repara usor si rapid, mai ales daca alegeti centrul de depanare OnLaptop. Acestia au o experienta de peste 10 ani in aceasta industrie, iar in toata aceasta vreme au reusit sa reabiliteze peste 10 000 de laptopuri, 90% dintre acestea fiind remediate in aceasi zi.

De curand au lansat si noul serviciu Premium Service, oferind tuturor clientilor care intampina erori de software sau probleme tehnice hardware oportunitatea de a beneficia de componente performante si servicii de cea mai inalta calitate. Pe site-ul lor puteti vedea catalog incarcatoare laptop, display-uri, SSD-uri sau orice alta piesa pentru a putea fi gasita si inlocuita in cel mai scurt timp.

Inlocuire piese sau upgrade?

In momentul in care laptopul dumneavoastra a suferit o defectiune, va fi necesar sa il trimiteti intr-un centru de reparatii laptop performant precum OnLaptop pentru a va remedia avaria. Tot in acest moment, puteti alege sa beneficiati de un upgrade in functie de activitatea pe care o aveti, dar si de programele utilizate, fiind o modalitate excelenta de a va bucura de performante la un pret mult mai scazut fata de achizitionarea unui laptop nou.

Sunt multe componente ce pot fi schimbate intr-un laptop, insa daca alegeti sa upgradati device-ul pentru a mari speranta de viata, dar si performantele acestuia, puteti alege unul sau mai mai multe dintre urmatoarele piese:

-Memoria de stocare – Desi au o capacitate mare de stocare, HDD-urile au o speranta de viata limitata, dar si o viteza de scriere si citire destul de mica. In acest sens, puteti alege sa il inlocuiti cu un SSD, acestea fiind o varianta mult mai performanta si rapida.

-Memoria RAM – daca aceasta componenta s-a stricat sau nu mai face fata, o puteti upgrada cu una mai noua pentru a va mari consderabil numarul de programe folosite in paralel.

-Procesor – sunt multe modele de procesoare ce va pot imbunatatii semnificativ performantele laptopului, putand in acest fel sa ii prelungiti viata, dar si sa il puteti folosi pentru rularea programelor mai performante.

OnLaptop a reusit sa le ofere tuturor clientilor nenumarate avantaje pentru a se bucura in continuare de device-ul personal. Premium Service este cel mai bun mod de a va repara aparatul mai ales ca beneficiati de transport gratuit atat pentru ridicare, cat si pentru returnare in cele mai sigure conditii. De asemenea, veti avea prioritate in service, putand astfel sa vi-l repare in cel mai scurt timp. Spre exemplu un display de laptop se poate inlocui in doar 60 de minute, aducandu-i in top datorita vitezei si profesionalismului de care dau dovada.