Războiul pentru reperele identitare ale românilor

Categories Articole, Emisiuni TVPosted on

Una dintre metodele cele mai perverse care se folosește astăzi în procesul de cucerire a unui popor este distrugerea reperelor sale identitare. Nu întâmplător, cineva spunea cu înțelepciune că granițele unui stat se apără cu… statui. Cu statui ale eroilor și personalităților neamului, pentru ca acestea să pătrundă adânc în conștiința fiecărui om.

Înțelegând acest lucru, putem decoda mai ușor sensul războiului care se duce astăzi în România împotriva reperelor noastre identitare. O bătălie în care diverși agenți ai așa numitei “Politici Corecte” strigă în gura mare prin studiourile televiziunilor, prin conferințe și cărți că noi nu avem o istorie adevărată, că suntem un popor de mâna a doua, că Eminescu a fost sifilitic și antisemit, că Mihai Viteazul a fost un simplu aventurier fără conștiință națională, că Ștefan cel Mare era un afemeiat, că Țepeș era nebun… și exemplele ar putea continua.

Tocmai de aceea, conștientizarea acestui război și contracararea lui este un act de responsabilitate și patriotism.

În acest episod al emisiunii Adevăruri Tulburătoare, difuzat la Nașul Tv, alături de prof. dr. Mihai Popescu, vă vom prezenta ultimele evenimente din acest război împotriva reperelor identitare românești.

Vizionare cu folos!

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/

Emisiunea Adevăruri Tulburătoare poate fi urmărită la Nașul Tv în fiecare vineri, de la ora 20:00 și, în reluare, duminica, de la ora 11:00.

Restul episoadelor pot fi vizionate aici: https://www.youtube.com/user/roxindaniel/videos

A apărut volumul 2 al cărții POVEȘTILE MAGICE ALE DACILOR. Disponibil aici: http://dacia-art.ro/index.php/car-i/carti-pentru-copii.html

1 comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *