Conferință cu tema “DACII și adevărul istoric” – luni, 17 decembrie, la teatrul Bulandra din București

Categories ArticolePosted on

Vă aşteptăm luni, 17 decembrie, ora 17.30, la Sala „Toma Caragiu” a Teatrului „Bulandra” (str. Jean Louis Calderon nr. 76 A – lângă Grădina Icoanei) din Bucureşti, la o sărbătoare de suflet organizată de revista Lumea Misterelor.

La inițiativa organizatorilor, am fost invitat împreună cu conf. univ. dr. Gheorghe Iscru, conf. univ. dr. Aurel David și jurnalistul Valentin Roman să susținem o conferință având ca subiect “Dacii și adevărul istoric”.

ATENȚIE! Intrarea se poate face numai pe baza talonului publicat în pag. 26 a ultimului număr al revistei Lumea Misterelor. Revista poate fi cumpărată și în holul Teatrului Bulandra.

Accesul în sală se face în limita locurilor disponibile.

Vă așteptăm!

Daniel Roxin

Asculta Radio Vocea Sufletului! Muzica si emisiuni pentru sufletul tau.
http://radiovoceasufletului.ro

3 comments

  1. Exista vreo posibilitate de a o urmari online? O multime de romani din diaspora si nu numai ARD dori asta. Toti trebuie sa ne cunoastem istoria. Astept raspuns. Va multumesc.

  2. Cat se poate face observ ca se face, chiar daca numai de catre unii.

    Cat timp nu vom scapa de aceasta teorie a romanizarii – care astazi ne apare ca fantasmagorica – nu putem spera la nimic bun.
    Alungarea catelelor si multe altele s-ar presupune.

  3. De a ajuns Nostradamus sa foloseasca in cartea sa de coduri desenate simbolurile dacilor este un mare mister. Cunostitele stravechi pe care le-a folosit cu folos in timpul vietii sale la fel sunt.
    Intre copertile cartii nostradamus a lasat putine dovezi ale surselor inspiratiei (daca vreti) iar aceasta este una dintre ele. Mai multi foloseau aceste simboluri ale personificari sarpelui inlocuindui capul cu-n altul in acele vremuri este adevarat , dar pe timpul dacilor cercul era mult mai restrans, si cam ca si toate simbolurile si acesta avea sa evolueze cu trecera timpului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *