“Testamentul Zeilor Dunăreni”: Filmul prin care Nemții pun umărul la rescrierea istoriei europene

Categories Arheologie, Dezvăluiri, documentare și cărțiPosted on

Nu o să mai treacă mult până când Civilizația Sumeriană va fi înlocuită de Civilizația Dunăreană în rolul de primă mare cultură a lumii – cea în care s-a născut scrierea.

Chiar dacă astăzi se duce o luptă crâncenă între susținătorii dogmei oficiale și cercetătorii care spun că istoria Europei ar trebui rescrisă, în sensul restabilirii adevărului, ea va fi câștigată în cele din urmă de noua viziune asupra istoriei străvechi – cea care spune că spațiul carpato-danubioano-pontic este Vatra Vechii Europe.

În filmul pe care îl puteți urmări mai jos, pentru a cărui traducere în limba română le mulțumim lui Grigore Oprița și Wolfgang Schweizer, iar pentru sincronizare lui Nick V.Mitoc, un film realizat de Wolfgang Niedermair, veți putea descoperi lucruri uimitoare despre Cultura Dunăreană din Vechea Europă.

Atât la nordul Dunării cât și la sudul marelui fluviu, s-a dezvoltat o cultură sedentară extraordinară, care nu cunoștea războaiele, cu o vechime de 7.000-8.000 de ani. Parte din aceasta, Tăblițele de la Tărtăria și restul sutelor de semne apaținând culturii Turdaș – Vinca, îi fac pe tot mai mulți să considere că înainte cu 2.000 de ani ca sumerienii să existe, aici se puneau bazele primei scrieri din lume.

Despre celelalte lucruri impresionante născute de oamenii acelor vremuri, veți afla mai multe vizionând acest film.

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/

A apărut volumul 2 al cărții POVEȘTILE MAGICE ALE DACILOR. Disponibil aici: http://dacia-art.ro/index.php/car-i/carti-pentru-copii.html

5 comments

  1. Citesc tot felul da ipoteze idei si tot felul da ambarligaturi asa cred ca se numesc dar nimeni nu are curajul sa spuna adevarul nimeni . Atunci stati sa antreb si eu cate ceva . Care e cea mai vechie institutie din societatea asta?????? Sau unele dintre cele mai vechi ????? . O sa ancerc sa raspund tot eu (ma refer la continentul care traim noi ) europa. Cele mai vechi sunt MONARHIA si Mandra institutie cu sediul central la VATICAN astia sunt doi poli da putere care sigur stiu adevarul dar daca ar iesi la suprafata eu cred ca ele ar pierde enorm sau mai de graba tot . Asa ca neo baga paia ca nu suntem pregatiti sal aflam ca omenirea o sa intre an panica si alte dastea adica cuvinte dastea democratice cu care nea tot spalat creieri da o gramada da mii si mii da ani . Asti stiu oameni buni adevarul dar ca sa ajunga aici unde au ajuns pana acum ce credeti ca au facut ????????. Au mintit au jefuit au furat si multe multe altele . Asti sunt oameni la care mergem noi sa cerem mantuire pace si toate cele . O sa deschid un blog unde o sa explic mai multe din ce am anteles eu pana acum . E posibil sa ma ansel an multe privinte dar daca cinci la suta am dreptate e deja prea mult SA NE AJUTE ZAMOLXE

  2. Daca continuam sa ne lasam condusi da aceste vechi instituti nu avem nici o sansa sa evoluam ca natie ei au puterea si sunt bagati an tot ce e important an lumea asta an tot da nu le scapa nimic . Ei sunt peste tot iar noi nicaieri . Asta e diferenta

  3. De acord cu Lascu….imi place sa citesc articole si parerile comentatorilor.Cand vad ca nu e scris corect romaneste,renunt.Consider ca cel ce are respect pentru Sine are grija sa se autoeduce in fiecare moment.Iar modul in care respecta limba materna arata cat de mult iubeste tara, istoria,cultura,semenii.

  4. Și,mă rog,care-i scrierea corectă? Aia de la voi? Programu de calculator îi de vină. Poți scrie și în grai și tot corect ai scris.La noi ,în vestu țării nu avem sunt, sînt ci avem îs și mis.Noi zîcem, nu zicem , Io mis ,io îs,or fost ,o fost .Noi nu punem accentu ca cei din Muntenia.Noi zîcem credeți-mă nu cre-dețimă.Aici îi vorba doar de accent.
    Acuma ,la subiectu filmului,cred că s-or strecurat câteva șopârlițe cu privire la populațiile finice cum că ele ar fi venit păstă civilizațiile ce scrijeluiau pă fundu vaselor semne cu semnificație.Asta-i o teorie pă care o susțin și ungurii deși nu au nici o dovadă.Altă interpretare aiuristică o fost aia că nu ar fi fost războinici și că nu existau războaie pă vremea lor.Sigur când descoperi o veche mănăstire n-o să dai de arme deloc.Așa și ei or descoperit o zonă sacra de inițiere în mistere. În limba noastă română avem două verbe ce derivă din substantive,adică păruială și bătaie.Primu de la par ,al doilea de la băț,bât. Deci nu-i nevoie de lame de cuțît să te lupți.
    Un alt lucru pă care ar trăbui ăștia să-l știe îi faptu că râurile din Europa erau sălbatice cu mii și mii de insulițe împădurite și alte mii și mii de bălți și mlaștini, munții erau acoperiți de păduri stufoase,de unde rezultă clar că pentru a supraviețui într-o zonă temperată însemna să ai loc de depozitare a hranei pentru iarnă deci colaborare cu ceilalți oameni.Așa s-or strâns europenii,rasa albă și or format comunități cu mult timp înaintea agriculturii care tot de noi europenii o fost inventată odată cu înmulțirea populației și implicit cu diminuarea sursei de hrană eminamente din surse naturale,vânat ,pescuit,culesul plantelor sezoniere.O să vină o zi când bazaconia cu europenii veniți din Asia o să fie prezentată așa cum îi ,de fapt, o glumă proastă. Io am o teorie conform căreia noi europenii,în speță , crescătorii de animale domestice și agricultorii îs vinovați de deșertificarea unor zone din Orientu apropiat și chiar din Asia centrală din cauza migrării acum 15 mii de ani cu turmele în acele zone.Vedem și la noi într-o zonă temperată efectele turmelor ,cum distrug zone uriașe prin pășunatu excesiv ce duce la călcarea în picioare a plantelor și transformarea zonei într-o zonă neproductivă în foarte scurt timp.Sigur ,la noi ,să reface dacă nu să mai paște acolo câteva luni,dar într-o zonă semiaridă nu să mai reface ,nu mai vorbim că într-o zonă semiaridă nu ai unde să te mai duci că să lași timp suficient zonei păscute,distruse să să refacă.Dovezi există avem mumiile unor europeni în deșertu Taklamakan și în bazinu Tarim din Asia centrală ce atestă prezența rasei europene acolo aproximativ cu trei mii de ani înaintea erei noaste sau înainte de Hristos.Plus cele irefutabile,adică rasa europeană stă la baza celor indiene și mongole prin amestecarea ei cu băștinașii din zonele respective.Alta ,tot irefutabilă,îs rasele animalelor domestice,calu,capra oaia,vaca ,animale domesticite în Europa ,provenite din Europa și duse ,apoi ,odată cu migrațiile rasei europene,în orientu apropiat și Asia centrala și până în India unde datorită climei or deșertificat zone mari de zone semiaride,ducând la comasarea populațiilor răzlețe de oameni ce trăiau doar din natură și forțâdu-i să să amestece cu rasa albă dând naștere raselor hibride mongolă respectiv indiană.Așadar ,de unde până unde îs europenii veniți ,de undeva din Asia, undeva în epoca bronzului? De veneam din Asia eram asiatici până azi .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *