20 de BILETE GRATUITE, pentru studenti, la conferinta SPIRITUL DACIC RENASTE

Categories ArticolePosted on

Studentii interesati sa participe la conferinta SPIRITUL DACIC RENASTE care va avea loc in Bucuresti, joi, 27 septembrie, de la ora 19:00, la Sala ArCuB, pe strada Batistei nr 14 (langa hotelul Intercontinental), vor gasi disponibile 20 de bilete gratuite. Pentru a le putea obtine, trebuie sa prezinte carnetul de student. Biletele gratuite vor fi oferite incepand cu ora 18:00 FIX, primilor 20 de studenti care le vor solicita.

In cadrul conferintei, vor mai vorbi, alaturi de mine, Conf. univ. dr. Aurel V. David (doctor in stiinte militare) si Prof. Timotei Ursu, membru in Academia Oamenilor de Stiinta din Romania, regizor de film si scriitor.

Este vremea actiunii! Este vremea solutiilor! Este vremea sa trecem de la discutiile despre geto-daci, la realizarea unor lucruri care sa conteze pe termen lung! De aceea, in cadrul acestei conferinte, va fi lansat un proiect de actiune care poate duce, in timp, la o regenerare a acestui neam.

Biletele vor fi puse la vanzare cu doua ore inaintea inceperii conferintei, de la ora 17:00, la Sala ArCuB. Costul unui bilet – 30 de lei. Fiți și voi parte din proiectele pe care le vom demara din această toamnă!
Daniel Roxin

Organizatori:
Box Office Film & Events
AdEvents

Lasă un răspuns