În Ungaria, din punct de vedere genetic, nu mai există decât aproximativ 10% unguri!!! În acest context, mai au “UNGURII” drepturi istorice în Ungaria?!?

Categories ArticolePosted on

Un articol de Daniel Roxin

Datorită discursului agresiv și manipulator al unora dintre reprezentanții comunității maghiare din România, dar și al unora dintre reprezentanții Ungariei care continuă să susțină în mod absurd că Transilvania le aparține, că le-a fost furată de români, este necesar să avem o reacție fermă și să îi liniștim și pe cei care au fost spălați pe creier de politica maghiară de îndoctrinare, și pe manipulatorii de profesie, plătiți bine ca să infecteze spiritele.

Prin urmare, problema care se pune nu este dacă românii au drepturi istorice în Transilvania (pentru că numai ignoranții sau răuvoitorii se pot îndoi de asta), ci dacă cei care își spun astăzi “unguri” au drepturi istorice în Ungaria!!!

Argumentația este de o simplitate dezarmantă: ungurii de acum 1.000 de ani, veniți din Asia pe cai, împreună cu familiile lor, au fost o populație cu o fizionomie de tip asiatic. Populația triburilor ungare stabilite în Panonia și Transilvania la începuturi (care nu era un pământ gol cum le place lor să spună, ci cu o populație românească consistentă) era de ordinul a mai multe zeci de mii de oameni (!!!), iar mulți dintre ei au murit în numeroasele războaie din acea vreme.

Cam așa e posibil să fi arătat ungurii acum 1.000 de ani:

E adevărat însă că ungurii erau foarte buni războinci, ceea ce a și făcut să poată controla prin forță și teroare populații autohtone mai numeroase…

Dacă ne uităm însă astăzi la trăsăsturile fizionomice ale actualei populații a Ungariei vom descoperi cu greutate trăsături de tip asiatic. De ce? Pentru că majoritatea populației actuale din Ungaria (undeva pe la 90%) nu este urmașa ungurilor ci a populațiilor europene, albe, care au fost maghiarizate forțat, pierzându-și astfel identitatea! Am putea spune că, din punct de vedere genetic, este posibil ca numărul românilor din Ungaria să fie mai mare decât cel al ungurilor adevărați… Tocmai de aceea, drama românească este cu atât mai mare cu cât mulți dintre “ungurii” care îi disprețuiesc sau îi urăsc pe români au rădăcini… românești!!! Cu alte cuvinte, în timp, victima a devenit călău, uitându-și rădăcinile.

Așa arată cea mai mare parte a populației Ungariei astăzi (Dă clic pentru a mări poza):

Copii din Ungaria, astăzi

Sursa foto: http://socalgalopenwallet.blogspot.ro/2011/03/young-people-of-hungary.html

Tineri din Ungaria, astăzi

Seamănă cei de astăzi a populație asiatică? Evident că nu!

Pentru cei care nu știu prea multe, vreau să subliniez că Ungaria a avut pentru mult timp, în secolele trecute, o politică criminală de maghiarizare forțată prin care populațiile pe care le-a cucerit au fost constrânse să renunțe la limbă, la tradiții, la propriul nume pentru a rămâne în viață sau pentru a avea drepturi egale cu ceilalți. În acest sens, românii din Transilvania au avut parte de mari presiuni, de crime abominabile (mai mari decât cele din perioada de ocupație romană) și este un miracol că majoritatea dintre ei au reușit să-și păstreze limba, tradițiile, identitatea. Sunt destui însă care au nume ungurești…

În ceea ce-i privește pe secui și așa-numitul Ținut Secuiesc, lucrurile sunt limpezi: secuii nu sunt unguri, oricât s-ar da peste cap Laslo Tokes și alții ca el. Multe date ne arată că secuii sunt o populație maghiarizată forțat, folosită astăzi în mod manipulator de unii dintre maghiari pentru destabilizarea României, în încercarea criminală de a pregăti terenul pentru o posibilă rupere a Transilvaniei de România, într-un viitor în care un posibil context politic internațional mai complicat ar permite-o!

Așadar, oameni buni, au “ungurii” de astăzi drepturi istorice în Ungaria? Că în Transilvania e sigur că nu! Iar dacă nu au, ar avea statele din jur dreptul să revendice anumite teritorii din Ungaria? Probabil că da!…

Citește și: 

Romania versus talharii moralisti ai planetei

Lasă un răspuns