În Ungaria, din punct de vedere genetic, nu mai există decât aproximativ 10% unguri!!! În acest context, mai au “UNGURII” drepturi istorice în Ungaria?!?

Categories ArticolePosted on

Un articol de Daniel Roxin

Datorită discursului agresiv și manipulator al unora dintre reprezentanții comunității maghiare din România, dar și al unora dintre reprezentanții Ungariei care continuă să susțină în mod absurd că Transilvania le aparține, că le-a fost furată de români, este necesar să avem o reacție fermă și să îi liniștim și pe cei care au fost spălați pe creier de politica maghiară de îndoctrinare, și pe manipulatorii de profesie, plătiți bine ca să infecteze spiritele.

Prin urmare, problema care se pune nu este dacă românii au drepturi istorice în Transilvania (pentru că numai ignoranții sau răuvoitorii se pot îndoi de asta), ci dacă cei care își spun astăzi “unguri” au drepturi istorice în Ungaria!!!

Argumentația este de o simplitate dezarmantă: ungurii de acum 1.000 de ani, veniți din Asia pe cai, împreună cu familiile lor, au fost o populație cu o fizionomie de tip asiatic. Populația triburilor ungare stabilite în Panonia și Transilvania la începuturi (care nu era un pământ gol cum le place lor să spună, ci cu o populație românească consistentă) era de ordinul a mai multe zeci de mii de oameni (!!!), iar mulți dintre ei au murit în numeroasele războaie din acea vreme.

Cam așa e posibil să fi arătat ungurii acum 1.000 de ani:

E adevărat însă că ungurii erau foarte buni războinci, ceea ce a și făcut să poată controla prin forță și teroare populații autohtone mai numeroase…

Dacă ne uităm însă astăzi la trăsăsturile fizionomice ale actualei populații a Ungariei vom descoperi cu greutate trăsături de tip asiatic. De ce? Pentru că majoritatea populației actuale din Ungaria (undeva pe la 90%) nu este urmașa ungurilor ci a populațiilor europene, albe, care au fost maghiarizate forțat, pierzându-și astfel identitatea! Am putea spune că, din punct de vedere genetic, este posibil ca numărul românilor din Ungaria să fie mai mare decât cel al ungurilor adevărați… Tocmai de aceea, drama românească este cu atât mai mare cu cât mulți dintre “ungurii” care îi disprețuiesc sau îi urăsc pe români au rădăcini… românești!!! Cu alte cuvinte, în timp, victima a devenit călău, uitându-și rădăcinile.

Așa arată cea mai mare parte a populației Ungariei astăzi (Dă clic pentru a mări poza):

Copii din Ungaria, astăzi

Sursa foto: http://socalgalopenwallet.blogspot.ro/2011/03/young-people-of-hungary.html

Tineri din Ungaria, astăzi

Seamănă cei de astăzi a populație asiatică? Evident că nu!

Pentru cei care nu știu prea multe, vreau să subliniez că Ungaria a avut pentru mult timp, în secolele trecute, o politică criminală de maghiarizare forțată prin care populațiile pe care le-a cucerit au fost constrânse să renunțe la limbă, la tradiții, la propriul nume pentru a rămâne în viață sau pentru a avea drepturi egale cu ceilalți. În acest sens, românii din Transilvania au avut parte de mari presiuni, de crime abominabile (mai mari decât cele din perioada de ocupație romană) și este un miracol că majoritatea dintre ei au reușit să-și păstreze limba, tradițiile, identitatea. Sunt destui însă care au nume ungurești…

În ceea ce-i privește pe secui și așa-numitul Ținut Secuiesc, lucrurile sunt limpezi: secuii nu sunt unguri, oricât s-ar da peste cap Laslo Tokes și alții ca el. Multe date ne arată că secuii sunt o populație maghiarizată forțat, folosită astăzi în mod manipulator de unii dintre maghiari pentru destabilizarea României, în încercarea criminală de a pregăti terenul pentru o posibilă rupere a Transilvaniei de România, într-un viitor în care un posibil context politic internațional mai complicat ar permite-o!

Așadar, oameni buni, au “ungurii” de astăzi drepturi istorice în Ungaria? Că în Transilvania e sigur că nu! Iar dacă nu au, ar avea statele din jur dreptul să revendice anumite teritorii din Ungaria? Probabil că da!…

Citește și: 

Romania versus talharii moralisti ai planetei

5 comments

 1. Bun articol – asa trebuie pusa problema. Le-au trebuit 5 secole ca sa ajunga la Mures si au pastrat Transilvania doar cu ajutorul austriecilor. Asta e istoria.

 2. Norocul maghiarilor primordiali a fost ca au gasit Europa nepregatita, nimic nou. Dupa ce Apusul s-a trezit, a pus maciuca pe ei si s-au aciuat in Pannonia unde rumânitatea era mai rara, pamanturi ceva mai aride. Apoi s-au catolicizat si au fost ajutati de papalitate chiar si cu multime de coloni, dupa cum arata scrisorile in care se plangeau papilor.
  De-asta au si vrut in Ardeal, acolo pamantul e ca untul. N-are nimeni nimic cu ei, dar daca nu se potolesc ar trebui sa-i ajutam nitzelus sa-si aminteasca istoria reala si nu pe cea clamata din aburi de palinca. Care palinca e luata tot de la noi!

 3. Să nu uităm că “maghiarimea” este ajutată de tăicuţul putin inclusiv ca să ne dea cotonoage, dacă se poate cu ajutorul unui grup de câteva zeci de descreieraţi care pretind că-s “armani”, un popor aparte, nu ramura sudică a românităţii. Dar pe care aromânii nu-l recunosc, doar ştiu bine ce le cloceşte mintea ! Să fie de bucuria grecilor care se grăbesc să-i asimileze pe cei peste 1 000 000 de aromâni din Grecia ! Alţi “pravoslavnici” !

  Nu vă bateţi capul, aşa a fost mereu aici. Dacă Dumnezeu voia
  să ne piardă, ne pierdea de mult. Însă am rămas, fiindcă nu ne-am pierdut credinţa.

 4. Nu este vorba despre unguri, ci despre maghiari. Nu sunt aprox. 10% din totalul populatiei Ungariei, ci 0,5%, dupa declaratiile oficiale urmare cercetarilor genetice.
  Ungarii, cetateni ai Ungariei sunt intr-adevar caucazieni, europeni, urmasi ai celor care s-au maghiarizat sau au fost maghiarizati fortat, proveniti din popoarele aflate in toate punctele cardinale din jurul Campiei Panonice, telul politic al uniunii tribale asezata intr-un final in pusta fiind de a avea un stat inconjurat de munti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *