Posturi de radio locale din Arad

Categories Emisiuni RadioPosted on

Pe langa eternele statii de radio nationale, numarul mic de posturi de radio locale din Arad reuseste sa faca fata si sa emita aradenilor cele mai importante stiri locale. Bineinteles, nu sunt uitate nici stirile de interes national sau muzica ori evenimentele distractive. Aradenii sunt informati prin intermediul radiourilor locale cu privire la evenimentele care au loc in orasele lor, insa si cu privire la ce se mai intampla la nivel national si in lume.

Antena Satelor emite in Arad pe frecventa 1314 Khz, ascultatorii sai avand parte de muzica populara pe saturate, insa si de stirile zilei. Romania Actualitati emite de pe frecventa 103.8 Mhz, prezentand la fiecare sfert de ora stirile zilei. Postul cu zeci de ani in spate este si in prezent un favorit al romanilor si, bineinteles, al aradenilor. Si Radio Romania Cultural poate fi receptionat de aradeni de pe frecventa 106.8 Mhz, aici romanii putand afla cele mai interesante stiri cu privire la viata culturala romaneasca si pot asculta piese de teatru radiofonice, opera, opereta si emisiuni de tip talk-show.

Unul din cunoscutele posturi de radio locale din Arad este Radio CNM, post ce emite din resedinta de judet Arad pe frecventa 1602 Khz. Aceasta statie de radio este una ce promoveaza religia si credintele crestine.

Radio Transilvania Oradea poate fi receptionat de aradenii din Chisineu-Cris de pe frecventa 89.8 Mhz, cei care ascuta aceasta statie avand parte de muzica buna, in trend.

Radio Arad poate fi receptionat de cei din judet pe frecventa 99.1 Mhz, ascultatorii acestui post de radio avand parte de cele mai bune melodii romanesti si internationale. Statia de radio emite si in media online de pe pagina oficiala arad1.ro.

Printre posturile de radio din Arad care emit la nivel national se afla si Europa FM, postul fiind receptionat in judet de pe frecventa 89.30 Mhz.

Kiss FM este pus la dispozitia aradenilor de pe frecventa 97 Mhz, iar Pro FM aduce cele mai tari hit-uri de pe frecventa 92.1 Mhz. Si Radio 21 isi face loc printre preferintele aradenilor, radioul fiind receptionat de pe frecventa 99.8 Mhz in Arad si 92.1 Mhz in Sebes.

Radio Zu nu putea lipsi cu glumele sale nici din Arad, fiind disponibil ascultatorilor pe frecventa 99.1 Mhz. Nu vor lipsi deci cele mai in voga piese pop si dance, insa nici farsele lui Buzdugan si Morar.

Si la Magic FM aradenii au parte de muzica buna si emisiuni pe masura, aceasta statie putand fi receptionata in Arad de pe frecventa 92.7 Mhz.