Festivalul “Adevărul despre daci” a fost un succes! Galerie foto…

Categories DezvăluiriPosted on

Acum, după ce Festivalul Adevărul despre daci s-a încheiat, pot să spun că el a fost cu adevărat un succes, atât din punct de vedere al conținutului programului, cât și din punct de vedere al participării.

Sala de aproape 400 de locuri a fost în cea mai mare parte a timpului plină, chiar dacă, pentru două zile, programul a început dimineața la 10:00 și s-a terminat seara la ora 22:00.

Oameni de calitate și pe scenă și în sală, atmosferă frumoasă, multe informații inedite… În plus, prezența la festival a aproximativ 150 de copii în dimineața de sâmbătă, a fost o mare bucurie.

În curând vom posta și pe internet selecții video din cadrul festivalului. Deocamdată vă prezint câteva fotografii realizate de Vlad Virban, căruia îi mulțumesc pentru că ni le-a oferit.

Daniel Roxin

Colecție foto:

×
×
×

 

×

×

 

 

7 comments

  1. FELICITARI, intai de toate a fost o manifestare culturala de calitate exceptionala si se doreste a fi repetata cat de des cu putinta.
    E frumos sa fii in compania voastra, si pot sa va spun ca in sala am vazut numai lume buna, e un semn.
    Multumim!

  2. foarte frumoasa initiativa..editiile urmatoare sa fie din ce in ce mai mari si mai mediatizate.mult succes in continuare in toate demersurile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *