Control Z: creatorul sau ne spune totul despre sezonul 2 pe Netflix

Categories Emisiuni TVPosted on

Control Z a fost unul dintre succesele neasteptate ale Netflix , un serial pentru adolescenti cu un mare mister, o doza buna de drama si o poveste care ne aminteste ca nu suntem niciodata in siguranta cand vine vorba de internet, unde confidentialitatea este doar o iluzie si secretele cele mai bine pastrate sunt la doar un clic distanta.

Primul sezon al serialului pentru adolescenti a ramas cu un cliffhanger interesant si nu a trecut mult timp pana cand gigantul de streaming si-a indeplinit visele fanilor dezvaluind un al doilea sezon, care a fost deja confirmat pentru un moment dat in acest an.

Alejandro Lozano , unul dintre creatorii serialului, nu poate spune prea multe despre serial, dar ne spune ca „ceea ce pot sa va spun este ca stim numarul de ochi care asteapta sa vada sezonul doi si cred ca, cu tot ce a fost construit cu personajele in primul sezon, acestea vor exploda in al doilea.

„Evident ca exista si mister si povestile din aceasta a doua se impletesc pentru ca stim ce asteptari exista”, adauga el.

Trailerul noului sezon spune ca: „In acest an scolar, secretele nu sunt singurul lucru in joc. Cineva ii va face sa plateasca pentru toate necazurile pe care le-au cauzat. Revenge, servit rece pe 4 august.”

Sezonul promite o noua amenintare, mai periculoasa, Razbunatorul, o figura misterioasa care incearca sa razbune moartea lui Luis terorizand scoala. Tot ce isi doresc elevii este sa-si continue viata si sa puna in spatele lor ceea ce sa intamplat cu hackerul… .dar Razbunatorul nu le va lasa atat de usor.”

Cine s-a intors pentru sezonul 2 din Control Z?

Prima parte a avut ca protagonist pe Ana Valeria Becerril , Michael Ronda, Yankel Stevan, Zion Moreno, Macarena Garcia, Patricio Gallardo, Andres Baida si Fiona Palomo . Dupa cum au iesit lucrurile, probabil ne vom revedea cu totii, impreuna cu cateva fete noi pentru a mentine lucrurile interesante.

In ceea ce priveste personajele, Lozano ne spune ca „ceva ce am incercat sa facem in primul sezon, si am explodat in al doilea, este ca personajele nu sunt doar puternice, un lucru este ceea ce incearca sa apara, dar incetul cu incetul ne dam seama ca dincolo de acea simpla fatada exista mult mai mult, ceea ce le face mult mai complexe. Cred ca ceea ce a fost construit cu Gerry este incredibil si arcul pe care il are l-am exploatat in sezonul doi.

Despre teoriile despre Control Z 2

Lozano spune ca „au existat teorii ale conspiratiei peste tot si vedeam unde ar putea ajunge sezonul al doilea, iar unii dintre utilizatori au fost destul de apropiati, desi nimeni nu are de gand sa-l loveasca. Am incercat sa nu facem acest lucru evident, mai ales celor care erau cei mai apropiati”.

Despre ce va fi sezonul 2 din Control Z?

Trebuie sa ne amintim ca sfarsitul primei parti a venit odata cu dezvaluirea sarcinii Mariei, care a ajuns si ea sa se bata cu prietenii ei si sa realizeze ca va trebui sa ia singura o decizie. Pe de alta parte, Javier a fost impuscat accidental in mainile lui Gerry (care a fost expulzat din scoala si se confrunta cu moartea lui Luis), facandu-i pe multi sa creada ca noul sezon ar putea incepe cu moartea lui.

Sezonul a mai dezvaluit ca Raul este hackerul care a raspandit secretele lui Alex si ale elevilor Scolii Nationale, ceea ce i-ar putea determina pe mai multi sa se razbune, si-a tradat si parintii si sunt sanse mari sa fie nevoit fugi. Natalia are o afacere ca traficant de droguri , Sofia a aflat ca tatal ei era in viata si asta va trebui explicat la un moment dat.

Deocamdata nu se stie unde ne va duce povestea, dar Lozano spune ca „noi credem ca lucrurile prin care trec tinerii, situatiile, problemele sau preocuparile pe care adolescentii au existat dintotdeauna, ceea ce s-a schimbat sunt modurile. Bullying – ul a existat dintotdeauna, ceea ce nu a existat a fost cyberbullying , teama de a nu apartine, iar ceea ce este foarte latent in acest moment este apartenenta prin retelele de socializare, acum suntem atinsi de retelele de socializare si este super important ca ceva sa incercam sa facem. in primul si al doilea este sa spunem din fata si fara ezitare riscurile in care sunt implicati tinerii prin intermediul retelelor de socializare, desi nu este vorba de demonizarea, ci de sublinierea realitatii.

De asemenea, trebuie sa stii ca aceasta poveste are un pic de realitate. Lozano ne spune ca Carlos Quintanilla , unul dintre creatori, obisnuia sa fie regizor intr-o scoala asemanatoare cu cea pe care o vedem in serial „care avea o multime de perspectiva asupra modului in care sunt tinerii in acest tip de scoala, pe langa faptul ca asta, vom compara scenariile cu oameni de varsta, pentru ca ceea ce nu ne-am dorit a fost o poveste a tinerilor spusa exclusiv prin ochii unui adult”.

Cand are premiera Control Z: Sezonul 2?

Sezonul 2 din al doilea sezon al Control Z este una dintre marile premiere ale Netflix si primul sau teaser, in care putem vedea personajele, confirma ca Control Z 2 va fi difuzat pe 4 august , cu cateva personaje noi si mai multe mistere de rezolvat.