Dacii din Basarabia – în această seară, pe Nașul Tv

Categories ArticolePosted on

Vineri, de la ora 22:00 (și în reluare sâmbătă, de la ora 20:00, duminică, de la ora 11:00 și luni, de la ora 09:00), în cadrul emisiunii Adevăruri tulburătoare, pe Nașul Tv…

Contextul geo-politic în care trăim astăzi  este, în continuare, unul complicat, spațiul românesc rămânând, mai departe, în centrul jocului de interese al marilor puteri.

Astfel, spălarea creierelor operată în Republica Moldova de agenții sovietici a mers până acolo încât să li se transmită programatic moldovenilor de peste Prut că ei sunt adevărații continuatori ai dacilor în timp ce noi, cei din România, nu suntem decât niște corcituri incerte, un produs al romanizării. Prin urmare, datorită acestor deosebiri, nu am putea fi unul și același popor, iar Republica Moldova nu ar avea de ce să se unească cu România.

În același timp, un individ iresponsabil, fostul parlamentar moldovean Andrei Safonov, a declarat de curând, nici mai mult, nici mai puțin, că Statul Român ar trebui să-și inceteze existența si să dispară de pe harta politica a lumii.

În acest context, dovedirea adevăratelor noastre rădăcini, cele geto-dacice, și a continuității noastre peaceste meleaguri, este vitală.

Nașul Tv poate fi urmărit pe internet  (http://live.nasul.tv/) sau pe cablu, în următoarele rețele: DETALII AICI

Vizionează 23 dintre emisiunile despre traco-geto-daci, realizate la Nașul tv,  pe acest canal YouTube:
http://www.youtube.com/user/roxindaniel

Asculta Radio Vocea Sufletului! Muzica si emisiuni pentru sufletul tau.
http://radiovoceasufletului.ro

Lasă un răspuns