Daniel Roxin: Ieri am ținut în mână acest pandantiv vechi de 20.000 de ani. Vrei să știi ce lucruri extraordinare am mai descoperit?

Categories DezvăluiriPosted on

Ieri am ținut în mână acest pandantiv vechi de 20.000 de ani, descoperit anul trecut în Poiana Cireșului, lângă Piatra Neamț, un pandantiv unic, cel mai complex pandantiv gravat în piatră cu o vârstă de peste 20.000 de ani… Cum s-a întâmplat asta și ce alte lucruri excepționale am descoperit despre istoria străveche a acestor meleaguri veți afla mâine, de la ora 22:00, în cadrul emisiunii “Adevăruri tulburătoare” pe care o realizez pe Nașul Tv. Invitați surpriză, informații de excepție…

Daniel Roxin

1 comment

  1. Bună ziua! Scuzati-mi îndrazneala de a propune o soluţie pentru a ne afla oficial in datarea acestei rarităţi. Se poate data stinţific această podoabă? Dacă da, ar prinde bine. Mulţumesc pentru plăcerea pe care mi-o provocaţi atunci când vă urmaresc emisiunile, însă pe YouTube, căci nu am privilegiul în grilă a “Naşului TV” Succes şi mergeţi mai departe cu emisiunea, deoarece este singura atractivă şi specială din tot spectrul TV:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *