Trezirea conștiinței naționale. Atingem masa critică într-un an?

Categories ArticolePosted on

Scopul muncii pe care o facem de un an și jumătate – redescoperirea istoriei noastre străvechi, recuperarea adevărului istoric – este TREZIREA CONȘTIINȚEI NAȚIONALE! Pentru a putea ajunge aici e nevoie ca suficient de mulți români să devină conștienți de necesitățile vremurilor în care trăim, să se unească în numele aceluiași ideal.

Mulți dintre noi am constatat că putem vorbi astăzi, în România, de un început de trezire a conștiinței naționale. Valul de interes în legătură cu istoria geto-dacilor crește exponențial ceea ce mă face să cred că ce s-a pornit acum nu mai poate fi oprit de nimeni!
                                                                                                              www.geto-dacii.ro
Totuși, acest proces poate să fie mai scurt sau mai lung, în funcție de numărul celor care se implică, de energia și determinarea pe care voi, co-naționalii mei, le veți angrena în acest proces.

Pentru a înțelege mai multe despre ceea ce se întâmplă acum și ce ar trebui să facem, împreună, pentru a ajunge cât mai repede la o reală trezire a conștiinței naționale, vă propun să vizionați emisiunea Adevăruri tulburătoare din această seară, de la ora 22:00 (și în reluare, sâmbătă, de la ora 20:00 și duminică, de la ora 11:00), în care îl am ca inviatat pe Laurențiu Primo, inițiatorul Mișcării Meritocrate din România.

Nașul Tv poate fi recepționat pe toate rețelele digotale de cablu și pe internet: http://live.nasul.tv/

NOTĂ: Tot în această seară, de la ora 23:00, mă puteți vedea pe Antena 2, în emisiunea lui Oreste Teodorescu unde subiectul este tot istoria geto-dacilor. O emisiune foarte interesantă pe care v-o recomand!

Daniel Roxin

 

Accesează acest link: Redirectioneaza 2%

Lasă un răspuns