Este incredibil: ni se fură istoria pe față!

Categories DezvăluiriPosted on

Lupta împotriva identității poporului român continuă cu o agresivitate pe care cei mai mulți nici măcar nu și-o imaginează. Albul ne este prezentat ca negru, iar negrul ca alb. Interesele străine par să fie atât de mari și atât de urgente, iar cozile de topor atât de numeroase încât mistificarea se face pe față!

În această seară, de la ora 22:00 (și în reluare sâmbătă, de la ora 20:00, duminică, de la ora 11:00 și luni, de la ora 09:00), sunteți invitați să participați la un episod incendiar al emisiunii Adevăruri tulburătoare unde un istoric din vechea gardă și un student de la istorie, Universitatea București, spun lucrurilor pe nume și vă dezvăluie cum a dispărut istoria strămoșilor noștri geto-daci din manuale!

Nașul Tv poate fi urmărit pe internet  (http://live.nasul.tv/) sau pe cablu, în următoarele rețele: DETALII AICI

 Vizionează 25 dintre emisiunile despre traco-geto-daci, realizate la Nașul tv,  pe acest canal YouTube:
http://www.youtube.com/user/roxindaniel

Daniel Roxin

                                                                                                                 www.geto-dacii.ro

8 comments

  1. D’a mo, mistificarea a inceput sa devina virulenta dupa 1990, parca nici Ceausescu nu si-a batut joc asa rau de istoria noastra. Nu stiu ce sa mai zic, am ramas fara cuvinte, am numai injuraturi. Cu stima

  2. sunt texte vechi, scrise inainte de geti, unde se vorbeste despre tot ce urmeaza sa se intample. se spune acolo “cand se vor recunoaste”, apoi “vor merge unde arde Candela ca din Lumina sa aprinda Lumina pentru intregul lor Neam”. Acesta e motivul real pentru care vor face totul ca sa perpetueze infectia mostenita in istorie, unii inteleg mai putin care e miza, ea transcende o simpla teorie.

  3. De ce s a scos din manuale istoria geto-dacica?Pai ca sa incapa Esca,Iliescu..etc…Ne batem joc de stramosi..dar nu ne dam seama ca ne batem joc pur si simplu de noi,suntem un popor amortit si privim cu neputinta cum toti ne hulesc..pacat!

  4. Iara au atacat romnii pe BBC pe tema emigratiei intr-un debate numit inteligentia la patrat (ce ironic nu?). Spunea unul ca acol ma iei din 68000 de romani 20000 au fost areastati. Si yo i-am intrebat de ce nu vorbesc sí de cei 51% care muncesc acum pentru CERN.
    Al dracu pielea pe el.
    Sa fie focu foc si apa apa
    Sa fie lemnu lemn si piatra piatra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *