GALERIUS, Împaratul DAC al Imperiului Roman. Descoperă-ți adevărata istorie!

Categories DezvăluiriPosted on

Puțini dintre români știu că războaiele dintre daci și romani nu au durat doar câțiva ani și nu au fost doar două (101-102 și 105-106) și că, în realitate, putem vorbi de peste 300 de ani de conflicte armate, alternate cu perioade de pace și schimburi comerciale.

Puțini români știu că dacii nu numai că nu au dispărut din istorie (după cum pretind incompetenții și trădătorii de serviciu) dar chiar au ajuns, prin câțiva dintre ei, să conducă destinele Imperiului Roman…

Da, așa este, pare de necrezut! Pare o invenție protocronistă!

Dar dacă acest lucru este spus chiar de sursele latine recunoscute ca autentice la nivel mondial, mai poate fi vorba doar de o poveste patriotardă? Dacă probele materiale existente și astăzi îi arată pe daci în ipostaze biruitoare, la 200 de ani de la războaiele dintre Decebal și Traian, pe un Arc Triumfal al unui alt Împărat Roman, Galerius, să fie doar o iluzie optică?

Ei bine, nu! Nu este nici iluzie optică și nici teorie protocronistă! Este doar adevărul, acel adevăr care vă este furat de generații! Adevărul care îi deranjează pe cei care au ocupat România după ’89 și pe care se luptă să îl îngroape de tot pentru a vă fura nu numai țara ci și identitatea.

Dacă vreți să aflați mai multe, vizionați în această seară emisiuneaAdevăruri tulburătoare pe care o realizez pe Nașul Tv, pentru a aflapovestea lui Galerius, Împăratul Dac al Romei. Emisiunea poate fi urmarită astăzi, de la ora 22:00 și, în reluare, sâmbătă, de la ora 22:30 și duminică, de la ora 11:00.

Nașul Tv poate fi recepționat pe toate rețelele digitale de cablu și pe internet:http://www.nasul.tv/

Daniel Roxin

Nu uita: între 8 și 10 noiembrie, Asociația Geto-Dacii organizează, în parteneriat cu Muzeul Național al Țăranului Român, FESTIVALUL DACIC 2013.Intrarea liberă!

 

 

Mai multe detalii despre festival, aici: http://www.geto-dacii.ro/festival-dacic-2013/

Dacă vrei să susții realizarea acestui festival printr-o donație sau o sponsorizare accesează acest link: http://www.geto-dacii.ro/donatii-si-sponsorizari/

Dacă doreşti să ajuţi la realizarea proiectelor Asociaţiei Geto-Dacii, acum o poţi face şi prin SMS. Trimite un SMS cu textul BUREBISTA şi adresa ta de e-mail la 7472, tarif 5 E+TVA/SMS (număr valabil în reţelele Orange, Vodafone și Cosmote) şi vei primi o colectie foto specială cu fotografiile pe care le-am făcut Arcului Triumfal al lui Galerius, din Salonic ca să îi poți vedea pe daci, triumfători, la 200 de ani după războaiele dintre Decebal și Traian. Imediat după trimiterea SMS-ului vei primi un mesaj în care ți se va solicita confirmarea plății. Acest al doilea mesaj NU este taxabil.

Îți mulțumim!

Află mai multe despre proiectele noastre aici: http://www.geto-dacii.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *