Kogaionul și secretele lui (video)

Categories Articole, Emisiuni TVPosted on

Cunoașterea geto-dacilor este cu mult mai profundă decât bănuiesc cei mai mulți dintre noi. Sacerdoții geto-daci par să fi cunoscut tainele vieții și ale morții, iar cercetările multidisciplinare de la sanctuarele dacice din Munții Orăștiei (1982 – 2010) ne oferă informații absolut uimitoare.

Invitatul emisiunii, profesorul Timotei Ursu, membru al Academiei Oamenilor de Știință din România, unul dintre participanții la aceste cercetări, ne prezintă, cu această ocazie, o perspectivă surprinzătoare asupra istoriei noastre străvechi.

Daniel Roxin

 

Kogaionul și secretele lui – prima parte

Kogaionul și secretele lui – partea a doua

A apărut volumul 2 al cărții POVEȘTILE MAGICE ALE DACILOR. Disponibil aici: http://dacia-art.ro/index.php/car-i/carti-pentru-copii.html

2 comments

  1. Dece Institut de dacologie Domnule si nu Institut de tracologie?Pentrca dacii erau cuprinsi in spatiul tracic,ei vorbeau aceiasi limba,aveau aceiasi stramisi,aveau aceiasi cultura,aveau aceiasi MAMA.Mai ales ca la Sacelele Brasovului s-a mai dezvelit inca un sanctuar,asemanator cu cel dela Sarmisgetuza,dar se pare cu mult mai mare,dar despre care nimeni nu spune nimic.E tot un Kogaion?Si nu e in Dacia,ci in Tracia.

  2. Si apropo de emisiunea trecuta,eu nu cred ca dacii au avut prizinieri,pe care sa-i fi pus la munca.Aceasta este doar parerea D-lui T.Ursu.Existenta prizonierilor in Dacia si pe tot cuprinsul Traciei ar insemna pulversarea legilor lui Zamolxe,legi care dominau spiritual civilizatia tracica,deci si a Daciei.Acest lucru este imposibil de crezut,in conextul istoric al celor 3 sau 4 milenii din urma.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *