Posturi de radio locale din Prahova

Categories Emisiuni RadioPosted on

Radio Prahova tine capul de afis in ceea ce priveste posturi de radio locale din Prahova. Statia regionala le ofera ascultatorilor sai stirile locale, insa si cele mai bune topuri de muzica dance din tara si strainatate. Postul emite in judet din Ploiesti de pe frecventa 99.2 FM.

Antena Satelor este nelipsita si in judetul Prahova. De pe frecventele 603 Khz si 153 Khz, prahovenii asculta cele mai frumase melodii din muzica populara si stirile pe care orice roman trebuie sa le aiba in vedere.

La Europa FM se gasesc programele variate de care au nevoie adultii mereu in graba. De pe frecventa 107.5 FM, din Ploiesti, statia Europa FM emite in intregul judet si distribuie astfel talk show-uri, stiri la obiect si muzica buna.

Kiss FM, statia de hituri a Romaniei, are un loc rezervat in lista de posturi de radio locale din Prahova. De pe frecventa 92.8 FM din Ploiesti si 104.7 FM din Sinaia, ascultatorii pot gasi cele mai tari hituri si cele mai proaspete stiri din lumea mondena.

Magic FM isi deschide portile si catre prahoveni. In direct, de pe frecventa 93.9 FM vin direct catre ascultatori cele mai interesante stiri, programele muzicale pentru toate varstele si talk-show-uri pe diverse teme.

National FM isi bucura ascultatorii de programe variate de pe frecventa 100.8 FM din Ploiesti.

Fabrica de hituri Pro FM se gaseste si ea in lista de posturi de radio locale din Prahova. De pe frecventa 96.5 FM din Ploiesti si 93.3 FM din Sinaia, ascultatorii pot afla care mai sunt noile melodii ce ajung in topurile importante ale lumii.

Radio Zu nu putea lipsi cu distractia sa! Din Busteni (90.5 FM) si Ploiesti (105.7 FM), ascultatorii zupaciti isi gasesc divertismentul favorit si muzica preferata.

Romania Actualitati, postul de radio emblema al romanilor, se asculta si in Prahova. Statia emite pe frecventa 102.2 FM, aducand cu ea stiri din sfert in sfert de ora.

Adeptii emisiunilor culturale isi gasesc alinarea in Romania Cultural, statie publica de radiodifuziune ce emite in Prahova pe frecventa 104.1 FM.

Romania Muzical se gaseste si ea in lista preferata a prahovenior. De pe frecventa 97.6 FM din Prahova vine muzica clasica ce ii incanta pe cei mai alesi dintre ascultatori.

Romantic FM aduce cantece de dragoste in Prahova din Busteni, de pe frecventa 90.5 FM, si din Ploiesti pe frecventa 105.7 FM.

Si radio Mix FM ajunge in judetul Prahova, frecventa de pe care poate fi ascultat fiind 93.9 FM din Campina si 104.7 FM, din Sinaia.

Radio 21 isi prezinta programele in Prahova de pe frecventa 92.5 FM din Sinaia.

Radio WYL FM se poate sculta de prahoveni pe frecventa 103.2 FM din Campina si 95.9 FM din Ploiesti.

Radio  Minisat se face cunoscut prahovenilor pe frecventa 90 FM in Predeal si 88.6 FM in Mizil.

Nu in ultimul rand, si Radio SOS poate fi o buna alternativa, statia locala de radio emitand in Ploiesti de pe frecventa 101.7 FM si aducand in casele ascultatorilor stirile locale de care acestia au nevoie.