Posturi de radio locale din Teleorman

Categories Emisiuni RadioPosted on

Radio Semnal tine capul de afis in lista de posturi de radio locale din Teleorman. Statia de radio locala ce emite din Alexandria de pe frecventa 103.3 FM aduce in casele ascultatorilor sai cele mai importante stiri de la nivel local si cele mai interesante noutati.

Radio Antena Satelor emite in judet pe frecventa 603 Khz, distribunindu-si muzica populara de calitate si stirile obiective catre toti romanii care doresc sa le asculte.

Si Radio DEEA se gaseste printre cele mai cunoscute statii de radio din judet. Statia emite de pe frecventa 96.1 FM din Zimnicea si aduce mai aproape de ascultatorii sai muzica dance.

In lista de posturi de radio locale din Teleorman se afla si Europa FMN, statie ce isi distribuie emisiunile informative si talk show-urile, insa si stirile si muzica de calitate. Statia emite in judet de pe frecventa 93.4 FM din Alexandria.

National FM se gaseste in randul cunoscutelor statii de radio nationale ce ajunge si in Teleorman. Din Turnu Magurele de pe frecventa 90.7 FM si din Alexandria de pe frecventa 90.7 FM vin catre ascultatori cele mai interesante emisiuni informative si distractive.

La Radio Guerilla are loc muzica buna din topuri. Se pare ca statia radio ce aduce muzica buna la radio emite in Turnu Magurele pe frecventa 97.2 FM.

Romania Actualitati emite in judetul Teleorman de pe frecventa 105.1 FM din Turnu Magurele si 91.8 FM din Alexandria. Ascultatorii pot ramane la curent cu tot ce se intampla in lume gratie buletinelor de stiri.

Radio Romania Muzical ii ajuta pe pasionatii de muzica clasica cu frecventa 97.6 FM de pe care acestia isi pot asculta melodiile preferate.

Lista de posturi de radio locale din Teleorman continua cu statia Vibe FM, radio ce difuzeaza cat este ziua de lunga muzica dance si house.  Se pare ca statia se gaseste in general in preferintele tinerilor.

Radio 1FM isi gaseste loc in Alexandria, emitandu-si programele de pe frecventa 90.5 FM.

Radio Impact isi distribuie programele locale pe frecventa 95 FM din Alexandria, 94.4 FM din Rosiori De Vede, 94 FM din Zimnicea.

Si Radio Minisat se afla in randul posturilor de radio cu traditie in Teleorman, emitand de pe frecenta 88.1 FM din Alexandria, 95.9 FM din Rosiori de Vede si 92.6 FM din Zimnicea.

Radio Semnal emite in Alexandria de pe frecventa 103.3 FM.

Iubitorii de credinta ajung si pe frecvente radio, radioul Vocea Sperantei emitandu-si programele in Rosiori de Vede de pe frecventa 107.1 FM.

Radio Global se gaseste in preferintele ascultatorilor de radio din Teleorman si emite pe frecventa 97.2 FM.

Radio Sud se poate gasi in judetul Teleorman de pe frecventa 100.6 FM din Turnu Magurele.

In lista de posturi de radio locale din Teleorman se afla si Radio Micul Samaritean, statie locala ce distribuie programe cu continut religios si care emite in Zimnicea pe frecventa 104.5 FM.

Radio 21 se gaseste in frecventele radio din Telelorman, de pe frecventa 107.3 FM venind programele tineresti ale statiei.

Nu in ultimul rand, si Radio Z se gaseste pe lista de statii locale de radio, emitand din Zimnicea de pe frecventa 90.1 FM.