Reality show-ul Miami Ink , arta de a tatua spiritul pe trup

Categories Emisiuni TVPosted on

Un reality show de succes, cu un concept ce a uimit o planeta intreaga, Miami Ink esteo productie a programului TLC, in cadrul careia ne este dezvaluita arta tatuajului, istoria, inclinatiile sale, tendintele, insa, cel mai important, originile aparitiei sale. Si nu in general vorbind, nu despre originile tatuajului in sine este vorba! Miami Ink este un reality show ce isi atribuie rolul de a prezenta fiecare caz in parte, de a face o incursiune in trecutul fiecarei persoane, in viata sa, pentru a afla motivul pentru care isi doreste un anumit tatuaj, culorile utilizate, marimea, precum si locatia sa.

Titlul articolului a numit Miami Ink ca pe dezvaluirea artei de a tatua spiritual pe trup pentru ca intr-adevar asta este. Prezentand cazuri dramatice, incredibile, povesti adevarate ale unor supravietuitori, ale unor persoane ce nu numai ca au incredere in ele insele si sunt mandre de trecut, prezent, de persoanele ce fac parte din viata lor, fiind in acelasi timp pregatite pentru ceea ce va urma, insa sunt dispuse sa arate lumii intregi cine sunt ei si ceea ce ii defineste, sunt dispusi sa isi puna sufletul pe tava in fata tuturor, si asta transforma acest reality show intr-un succes veritabil. Ca si exemplificare, intr-un episod a fost prezentat cazul unui tanar ce s-a nascut cu o malformatie a mainii stangi, avand doar 3 degete. Pentru a-si demonstra in primul rand siesi, ca a acceptat acest defect din nastere, a ales sa isi tatueze pe mana dreapta forma, care a ajuns sa considere ca l-a consacrat, intrucat prin acest mod Dumnezeu l-a creat unic fata de celelalte persoane. In aceasta ordine de idei, persoanele care apeleaza la serviciile acestor artisti, incearca sa arate lumii unicitatea lor. Gazda artistilor tatuatori protagonisti ai emisiunii Miami Ink este Love Hate Studio (in traducere libera, studioul Iubeste Uraste), ai caror proprietari sunt Ami James si Chris Nunez.

Reality show-ul Miami Ink are in distributia sa atat artisti tatuatori cat si ucenici. Printre primii se numara cunoscutii Kat Von D, Ami James, Darren Brass, Chris Garver, Chris Nunez si nu in ultimul rand, ucenicul Yojiro Harada. Fiecare dintre acestia au un trecut impresionant, relevant pentru meseria ce o practica acum cu atata pasiune si dedicare. Pentru sustinerea acestui fapt, probabil ca nu multi dintre voi stiti ca Chris Garver, incurajat de mama sa, artista la randul ei, a inceput aceasta frumoasa relatie cu tatuajele renuntand la instrumentele sale muzicale pentru a urma studii in acest domeniu, nu foarte profitabil la vremea respectiva. In urma finalizarii cu brio a acestor studii, in timpul perioadei de ucenicie se ocupa cu refacerea tatuajelor vechi, pentru reinoirea culorilor, sau chiar imbunatatirea modelului anterior. Talentul sau innascut si perfectionat prin munca asidua l-a transformat intr-unul din cei mai mari artisti tatuatori, la care se fac programari, in prezent, cu doi ani in prealabil.

Succesul acestui reality show produs si difuzat in exclusivitate de TLC, Miami Ink, se datoreaza in primul rand formatului sau aparte, precum si a cazurilor prezentate, ce nu se limiteaza doar la profesionalismul de care artistii tatuatori dau dovada, ci si la cunoasterea motivatiei ce i-a determinat pe clienti sa faca acest pas, la cunosterea povestilor lor de viata.