Realizările Asociației Geto-Dacii în 2013. Planuri de viitor…

Categories ArticolePosted on

 

Iată că au trecut 8 luni de la înființarea Asociației Geto-Dacii și o serie de lucruri importante au fost realizate, spre folosul tuturor românilor, de echipa care s-a adunat în jurul idealurilor acestei organizații:

 

 

 

 

 

1. Filmul documentar “Tracii, Istorie ascunsă” realizat în parteneriat cu specialiști și autorități din România și Bulgaria, aduce o nouă perspectivă asupra istoriei antice, scoțând la lumină adevăruri pe care unii le-ar dori uitate. Filmul a fost deja difuzat pe Nașul Tv și pe mai multe posturi locale de televiziune. Pe internet a adunat peste 70.000 de vizualizări într-o lună și o săptămână.

 

 

 

2. “Festivalul Adevărul despre daci”, realizat în parteneriat cu Muzeul Național al Țăranului Român și cu Uniunea Artiștilor Plastici din România  a fost un mare succes, aducând în prim plan specialiști de marcă și subiecte inedite.

 

http://www.geto-dacii.ro/festival-dacic-2013/

 

 

3. Magazinul virtual “Dacia-Art”, lansat în ultima lună a anului, vă aduce tuturor mai aproape simbolistica dacică, istoria și valorile tradiționale în produse vestimentare, cărți, ceramică, bijuterii…

 

http://dacia-art.ro/

 

 

4. Cartea “Poveștile magice ale dacilor” vine să umple golul de informație și magie din sufletele copiilor acestei țări, ținuți în mod deliberat departe de strămoșii lor adevărați, geto-dacii.

 

http://danielroxin.blogspot.ro/2013/12/povestile-magice-ale-dacilor-o-carte.html

 

 

5. Conferințe despre istoria reală a traco-geto-dacilor au fost susținute în București și alte orașe din țară.

 

 

6. Activitate consistentă pe internet. Articolele noastre au fost citite de sute de mii de oameni.

 

http://adevaruldespredaci.ro/

 

 

7. … Și nu în ultimul rând, emisiunea “Adevăruri tulburătoare”, de pe Nașul Tv, care a continuat cu succes și în anul care a trecut, prezentând sutelor de mii de români interesați subiecte inedite.

 

Acasa

 

 

Toate acestea au fost posibile și cu ajutorul vostru, al celor care ne-ați susținut prin acțiuni de voluntariat, prin sponsorizări și donații, prin promovarea acțiunilor noastre… Vă mulțumim!

 

 

Anul 2014 este unul mult mai bogat în proiecte, așa cum veți vedea în viitorul apropiat. Nu o să vă dau prea multe detalii, pentru a ne proteja de sabotaje, dar vă pot spune că proiectele anului 2014 sunt cam de trei ori mai numeroase și mai consistente decât cele din 2013.

 

 

Dacă doriți să fiți și în acest an alături de noi o puteți face în multe feluri – de la voluntariat, la donații și sponsorizări ( http://www.geto-dacii.ro/donatii-si-sponsorizari/ ), sprijin prin SMS ( http://www.geto-dacii.ro/sprijin-prin-sms-2/ ) și promovarea în cercurile voastre de prieteni și cunoscuți a lucrurilor pe care le realizăm.

 

 

Cu siguranță, ceea ce a început să se dezvolte în ultimii doi ani va crește exponențial. Împreună vom reuși!

Cu drag, Daniel Roxin

A apărut volumul 2 al cărții POVEȘTILE MAGICE ALE DACILOR. Disponibil aici: http://dacia-art.ro/index.php/car-i/carti-pentru-copii.html

Lasă un răspuns