Vestigii arheologice ascunse. Dezvaluiri!

Categories ArheologiePosted on

Intr-o noua emisiune pe Nasul Tv, Radu Moraru si Daniel Roxin iti prezinta, in exclusivitate, imaginea si povestea uimitoare a unor vestigii din Romania necunoscute publicului larg. Joi, 15 noiembrie, de la ora 21:00, vei putea afla ceea ce unii nu ar vrea sa stii niciodata!
Romania este spatiul unde istoria antica ne vorbeste aproape la fiecare pas. Fabuloasele vestigii ale unor lumi demult apuse vor sa iasa la lumina si sa ne lumineze trecutul…
Ramai alaturi de noi pentru a redescoperi istoria!

Invitatii emisiunii sunt Prof. Timotei Ursu, membru al Academiei Oamenilor de Stiinta din Romania, si Valentin Roman, jurnalist.

Nasul Tv poate fi receptionat pe internet (www.live.nasul.tv) si pe urmatoarele retele de cablu: Nasul Tv pe cablu

Inscrie-te la Newsletter (pe Home) și află primul despre cele mai importante articole pe care le postăm! Sprijină munca pe care o facem și distribuie mai departe materialele pe care ți le trimitem! Mulţumim!

 

Călătorește în locurile de taină ale României! Un proiect unic de turism http://locuridetaina.ro/

 

Asculta Radio Vocea Sufletului! Muzica si emisiuni pentru sufletul tau.
http://radiovoceasufletului.ro

5 comments

  1. Maria, noi suntem condamnaţi să câştigăm, dumneata ai intrat în tabără pe poarta de vest şi ai văzut flamurile acestor flăcăi cu inimi de viteji. Dacă te urci pe vârful dealului acela – o să vezi cât cuprinzi cu privirea – şi încă mai suntem!

  2. Vine iarna, si iarna cu Lupii nu-i de glumit, romanistii se indeasa in muncipii. Nimic nou, asa era si pe la 260, clamau ca stapanesc, dar se pitulau in spatele zidurilor, apoi au mutat numele provinciei mai la sud – ce mai romanitate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *