Dacia Magică (video)

Categories Articole, Emisiuni TVPosted on

Tweet

Dacia magică este ceea ce pare să definească cel mai bine trecutul misterios și fascinant al strămoșilor noștri. Știința și spiritualitatea dacilor este o latură a lor ce uimește și intrigă. Cunoșteau dacii tainele cerului și ale pământului? Erau ei păstrătorii unor tradiții spirituale și posesorii unor tehnologii ce depășeau cu mult cunoașterea acelei epoci? Miza cuceririi romane, alături de imensele comori din aur, o reprezenta, cumva, și cunoașterea deținută de acest neam care se considera nemuritor?

Am căutat să răspund la aceste întrebări împreună cu scriitorul Paul Buică și cred că am reușit să aducem un pic de lumină asupra unor lucruri puțin cunoscute.

 

Daniel Roxin

8 comments

 1. Superba emisiune,Sper la cat mai multe si ma bucur ca sunteti printre singurii oameni care nu se da batuti!! Avem nevoie de istorie ca sa fim mandri!Incerc si io sa vorbesc cu oameni sa le deschid mintea dar nu ma baga in seama,nu stiu de unde le vine indiferenta asta!Si accepta sa traiasca asa… pacat

 2. M-a încântat emisiunea în care moderatorul daniel Roxin l-a invitat pe domnul Paul Buică.Datele şi informaţiile aduse de acest remarcabil scriitor împreună cu domnul Roxin mi-au captat totlmente interesul.Îi felicit cu multă căldură pe cei doi!Radu Ispas.Scriitor.Craiova.

 3. Bine dar dacii nu le cunosteau , nu le pastrau si nu-i depaseau in tehnologii. Ei inca le cunosc inca le pastraza si depasesc; de ca nu se intelege ca dacii n-au pierit, de ce se vorbeste la trecut de daci?

 4. pt a va lamuri despre misterele lumii ,va recomand sa cautati pe 990.ro un serial documentar ,,ANCIENTS,,SA vedeti acolo multe explicatii la multe mistere ce ne inconjoara cu mult timp de a aparea omul pe pamant

 5. D-le Roxin vreau si eu un “colt” in Clai de Rai (parca asa se va numi acel sat natural)!
  Superba emisiunea, nu stiu unde eram de nu am urmarit-o atunci!
  Respect D-le Roxin
  I.M.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *