Cum comentati? În județele Harghita, Covasna și Mureș sunt aproximativ 60 de cetăți dacice. Ce drepturi de autonomie pot să invoce maghiarii aici?

Categories DezvăluiriPosted on

Tema autonomiei așa-numitului ținut secuiesc, pusă permanent pe tapet, cu un tupeu nemărginit, de diverși lideri maghiari, trebuie demontată cu cât mai multe probe.

Pe lângă faptul că secuii nu sunt maghiari, ci o populație maghiarizată forțat, care și-a pierdut identitatea proprie, dovezile materiale indică cu claritate că județele Harghita, Covasna și Mureș reprezintă zona cu CELE MAI MULTE CETĂȚI DACICE din întreaga țară – peste 60!!! Că românii nu știu de existența lor, este o altă problemă care arată atât incompetența unora, cât și ticăloșia altor indivizi care ocupă nemeritat posturi și funcții în Universități, Ministere și în Parlament.

În acest context, dublat de faptul că românii de astăzi sunt urmașii dacilor, apare cu atât mai absurdă orice pretenție de acest fel.

Problema este că România este o țară sub ocupație. De aceea la nivel oficial nu se face o demonstrație clară a a faptului că românii au fost  aici, în Transilvania, înaintea ungurilor, așa după cum o recunosc chiar unii lideri maghiari din Evul Mediu.

De aceea un caraghios ca Lucian Boia își permite să spună că nu avem drepturi istorice în Transilvania și să nu fie luat la bani mărunți de nicio autoritate a statului român.

De aceea unii arheologi din Cluj (care au monopol de cercetare la cetățile dacice din Munții Orăștiei), dotați cu aparatură de scanare de mare performanță, nu descoperă mai nimic la cetățile dacice de atâția ani și uită să facă raportări pe CIMEC.

DE ACEEA trebuie să ne implicăm noi, cei care NU suntem subordonați sistemului și să aducem la lumină ADEVĂRUL!

Trebuie să recunosc însă că avem o problemă – starea de adormire cronică a românilor, incapabili să reacționeze, incapabili să se unească, incapabili să facă lucruri concrete pentru viitorul acestui neam! Pentru mine este cu atât mai evident acest lucru, această nepăsare impardonabilă a celor din același neam cu mine, pentru că pot să verific permanent cum reacționează cei care pretind că ne susțin acțiunile. Și vă dau ultimul exemplu pe care îl am: Acum două zile am lansat pe internet noul meu film: COMORI ȘI LOCURI ENIGMATICE DIN ROMÂNIA. Din cei peste 170.000 de fani pe care îi am pe 6 pagini de Facebook, mai puțin de 1.000 au dat share, recomandâd filmul propriilor prieteni. Păi, dacă o muncă de două luni, care a scos la lumină lucruri cu adevărat interesante despre istoria veche a acestor meleaguri nu merită un simplu share, atunci e grav. Dar poate că, de fapt, românii nu merită să afle mai multe!!

Noi vom face, oricum, tot ce se poate. În rest, Dumnezeu cu mila!

Daniel Roxin

Lasă un răspuns