Biden numeste razboiul lui Putin impotriva Ucrainei „genocid” in observatiile din Iowa privind pretul gazului

Categories NewsPosted on

Biden numește războiul lui Putin -Genocid- în timpul discursului din Iowa. Președintele Joe Biden a descris pentru prima dată acțiunile armatei lui Vladimir Putin în Ucraina drept „genocid”. În remarcile din Iowa cu privire la prețurile gazelor, președintele a spus: „Bugetul familiei tale, capacitatea ta de a-ți umple rezervorul – nimic nu ar trebui să depindă de faptul că un dictator declară război și comite genocid la o jumătate de lume distanță”.

Dl Biden a mai folosit expresia „crime de război”, dar până acum administrația s-a îndepărtat de termenul „genocid” atunci când a vorbit despre acțiunile trupelor ruse pe teren în Ucraina.

Casa Albă gestionează consecințele noilor date care arată că prețurile de consum au crescut anul trecut cu cel mai rapid nivel din 1981, eliminând multe dintre creșterile salariale pe care americanii le-au primit în timpul redresării post-Covid. Cifrele vin exact în momentul în care un nou sondaj arată că ratingul de aprobare deja scăzut al domnului Biden scade la noi adâncimi.

Evaluarea sa generală se situează acum la 40 de ani, scăzând sub pragul de 50 de puncte în timpul retragerii din Afganistan. Electoratul se pare că îl ține și mai puțin în stimă atunci când vine vorba de gestionarea de către el a unor probleme specifice precum criminalitatea și imigrația.

1649790315

Manchin critică răspunsul administrației Biden la inflație

Senatorul din Virginia de Vest Joe Manchin a lansat o declarație cu privire la cifrele record ale inflației de astăzi, criticând răspunsul administrației Biden și al Rezervei Federale și spunând că „este un deserviciu pentru poporul american să acționeze ca și cum inflația ar fi un fenomen nou”.

De asemenea, senatorul a folosit știrile pentru a susține propriile planuri de politică energetică de a reduce prețurile ridicate, cerând acțiuni imediate.

democrat din Virginia de Vest, senatorul Joe Manchin

Iată declarația integrală:

„Permiteți-mi să fiu clar, inflația este o https://alegeriparlamentare2016.ro/ taxă și datele istorice despre inflație de astăzi spun o altă poveste înfricoșătoare despre modul în care aceste taxe asupra americanilor sunt complet scăpate de sub control. Salariile obținute din greu și economiile financiare dispar mai repede în fiecare lună, pe măsură ce prețurile continuă să crească, în timp ce durerea și frustrarea de a cheltui mai mult pentru articolele de zi cu zi persistă peste noi toți, mai ales printre cei care își permit cel mai puțin. Americanii înregistrează unele dintre cele mai mari creșteri ale mărfurilor, cum ar fi gazele cu 48%, carnea de vită cu 16%, pui și laptele cu 13%, iar produsele de bază precum cafeaua și ouăle au crescut cu 11%.

„Când se va sfârși asta? Este un deserviciu pentru https://www.alegeriparlamentare2016.ro/blog/ poporul american să acționeze ca și cum inflația ar fi un fenomen nou. Rezerva Federală și Administrația nu au reușit să acționeze suficient de repede, iar datele de astăzi sunt un instantaneu în timp al consecințelor resimțite în toată țara. În loc să acționeze cu îndrăzneală, liderii noștri aleși și Rezerva Federală continuă să răspundă cu jumătăți de măsură și eșecuri retorice, căutând unde să dea vina. Poporul american merită adevărul despre motivul pentru care are loc o inflație record și despre ce trebuie făcut pentru a o controla.

„Iată adevărul, nu ne putem cheltui drumul către o economie echilibrată și sănătoasă și să continuăm să adăugăm la datoria noastră națională de 30 de trilioane de dolari. Menținerea sub control a inflației va necesita o https://alegeriparlamentare2016.ro/Pages/ghidulalegatorului acțiune mai agresivă din partea unei Rezerve Federale care a așteptat prea mult să acționeze. Cere Administrației și Congresului, deopotrivă democraților și republicanilor, să susțină o politică energetică de mai sus, deoarece aceasta este singura modalitate de a reduce prețul ridicat al gazelor și energiei, atacând în același timp schimbările climatice. Statele Unite ale Americii sunt echipate pentru a fi independente din punct de vedere energetic de Rusia și alte țări care sponsorizează terorismul, în același timp, lucrează pentru a lupta împotriva schimbărilor climatice globale și pentru a sparge dependența noastră de schimbarea critică a aprovizionării cu minerale din China.

„Numărul inflației de astăzi este doar începutul, cu excepția cazului în care luăm măsuri imediate pentru a aborda durerea resimțită în țara noastră. Aceasta este https://alegeriparlamentare2016.ro/candidati/utilizatorilist o problemă cu care se confruntă poporul american pe care un singur partid politic nu o poate rezolva. Poporul american nu mai poate aștepta.”

Părintele lui Parkland povestește despre momentul emoționant pe care Biden și-a sunat soția

Fred Guttenberg, a cărui fiică Jaime a fost ucisă în timpul împușcăturii în masă de la liceul Marjory Stoneman Douglas din Parkland, Florida, în 2018, a fost un militant vocal pentru controlul armelor de la moartea ei.

Luni a fost la Casa Albă pentru anunțul președintelui Joe Biden privind armele fantomă și ATF și a împărtășit acest moment emoționant.

„Cu adevărat nu pot să cred ce a făcut @POTUS astăzi. După anunțurile lui despre ATF și armele fantomă, am intrat în Biroul Oval pentru fotografii. Când a aflat că este aniversarea nunții mele, a luat telefonul și a sunat-o pe soția mea pentru a-i ura La mulți ani. Ce persoană uimitoare.”

Domnul Guttenberg a apărut și pe MSNBC pentru a vorbi despre acțiunea domnului Biden asupra armelor fantomă. El a spus: „Nu a făcut un singur lucru [Biden] astăzi care să pună în pericol drepturile nimănui – dreptul celui de-al doilea amendament –, nimic din toate acestea. Este vorba despre protejarea drepturilor noastre de a trăi, a drepturilor noastre la viață, a libertății și a căutării fericirii.”

Casa Albă condamnă interdicția „deranjantă” a avortului din Oklahoma

O lege din Oklahoma care incriminează îngrijirea avortului drept o infracțiune cu pedepse de 10 ani de închisoare și amenzi de 100.000 alegeriparlamentare2016.ro de dolari pentru furnizorii de servicii medicale marchează un „atac neconstituțional” la adresa sănătății femeilor, a declarat secretarul de presă al Casei Albe, Jen Psaki, într-un comunicat.

Poate armata SUA să abordeze cu adevărat criza climatică cu o nouă strategie?

Armata și-a lansat strategia de reducere a carbonului; Marina și Forțele Aeriene sunt în lucru. Dar, având în vedere că majoritatea operațiunilor sunt scutite de obiectivele federale privind emisiile și combustibilii alternativi nu sunt încă viabile, poate armata SUA să abordeze cu adevărat „amenințarea urgentă” auto-descrisă, scrie corespondentul principal pentru climă Louise Boyle.

Catch-22 a planurilor de climă ale armatei americane

Armata și-a lansat strategia de reducere a carbonului; Marina și Forțele Aeriene sunt în lucru. Dar, având în vedere că majoritatea alegeriparlamentare2016.ro operațiunilor sunt scutite de obiectivele federale privind emisiile și combustibilii alternativi nu sunt încă viabile, poate armata SUA să abordeze cu adevărat „amenințarea urgentă” autodescrisă, scrie corespondentul principal pentru climă Louise Boyle

Mutarea lui Trump în Florida s-ar putea să fi fost un cadou neașteptat pentru procuratura din Manhattan

Este posibil ca mutarea lui Donald Trump în Florida să le fi dat procurorilor din New York mai mult timp pentru a-și desfășura investigația flagrantă asupra fostului președinte în temeiul unei legi obscure.

Oficialii din New York au de obicei cinci ani de la data presupuselor crime pentru a depune acuzații pentru majoritatea infracțiunilor, dar mutarea lui Trump în Florida, devenită permanentă în 2020, le-ar putea acorda oficialilor încă cinci ani.

Și au nevoie de tot timpul pe care îl pot obține.

Biden vorbe ște despre împușcăturile la metroul din New York

În Iowa, președintele Joe Biden a remarcat despre împușcătura de azi dimineață în metroul din New York din Brooklyn.

Jill și cu mine — soția mea și cu mine ne rugăm pentru cei care sunt răniți de toți cei atinși de traumă. Suntem recunoscători pentru toți primii care au intervenit, inclusiv pentru civili. Civili care nu au ezitat să-și ajute colegii de pasageri și au încercat să-i protejeze. Echipa mea a luat legătura cu comisarul de poliție din New York, iar Departamentul de Justiție lucrează cu NYPD pe teren. Ei vor continua să rămână în contact strâns cu autoritățile din New York, pe alegeriparlamentare2016.ro măsură ce aflăm mai multe despre situație în următoarele ore și zile.

Biden din Iowa: Umplerea rezervorului nu ar trebui să se bazeze pe genocidul unui dictator

În comentarii suplimentare din Menlo, Iowa, președintele Joe Biden spune: „Bugetul familiei tale, capacitatea ta de a-ți umple rezervorul – nimic nu ar trebui să depindă dacă un dictator declară război și comite genocid la o jumătate de lume distanță”.

Se crede că aceasta este prima dată când Biden a folosit cuvântul genocid pentru a descrie acțiunile lui Vladimir Putin în Ucraina.

Biden spune că EPA va emite o derogare privind nivelurile de etanol din benzină

Președintele Joe Biden a anunțat că EPA alegeriparlamentare2016.ro intenționează să emită o derogare de urgență pentru a permite vânzarea de benzină E15 – benzină care folosește mai mult etanol din culturile de casă și este cu aproximativ 10 cenți pe galon mai ieftin decât alte tipuri de gaz.

Gazda Fox News se plânge de represiunea cu „pistol fantomă” în timpul filmărilor în metroul din Brooklyn

Fox Business și-a corelat acoperirea asupra împușcăturii în masă din metroul din Brooklyn cu eforturile de a reglementa așa-numitele „arme fantomă”.

În timp ce un flux în direct din Brooklyn a arătat răspunsul masiv al poliției la împușcătură, prezentatorul Stuart Varney l-a chemat pe Brian Kilmeade de la Fox News pentru a discuta despre efortul lui Joe Biden împotriva armelor de foc de negăsit.