Ce se afla dincolo de barbati si make-up?

Categories LifestylePosted on

Cauti armonia actiunilor tale si incerci sa pricepi ce-ti doresti de la tine sau de la ceilalti? Vrei sa schimbi ceva la persoana ta, acel ceva care te impiedica sa fii fericita si cauti confuza adevarul despre prioritatile tale, despre esec si victorie? Te-ai intrebat de „n” ori ce inseamna iubirea sau de ce iubitul sau locul tau de munca nu mai vorbesc despre tine prin ceea ce reprezinta la randul lor?

Daca raspunsul tau la intrebarile de mai sus este „da”, atunci esti in acel moment al vietii (aparent devastator) care nu inseamna decat o etapa fireasca in evolutia ta ca om, pe care cercetatorii din domeniul psihologiei il numesc „cunoaste-te si accepta-te pe tine insati”.

Oricat de puternica crezi ca poti fi, sta in firea umana sa ai nevoie de ajutor pentru a reusi, nu e condamnabil sa cauti sprijin printre prieteni, in carti sau mergand la cursuri specializate. Interactiunea dintre noi si ceilalti – orice forme ar avea – ne face, de fapt, oameni intr-o lume a oamenilor.

Cautand raspunsuri la acele intrebari de care iti aminteam mai devreme (si la alte cateva zeci de ezitari cu care tocmai ma confrunt) am ascultat o voce speciala exprimata pertinent in cartea motivationala „Dincolo de barbati si make-up”. Un ajutor aplicat prin exemple si strategii, cu atentie la detalii si cu pasiunea specifica unui trainer, al carui nume este Seven Suphi.

Un manual ce pare mai degraba de matematica decat despre filozofia vietii, prin evidentierea treptata a cauzelor, efectelor, a unui ansamblu de teoreme, scheme, cercuri. O matematica ce ascunde viata unei femei (femeia din mine, din tine, din prietena ta) cu toate slabiciunile si convingerile care o fac sa vibreze.

Britanica Seven Suphi a adunat, ca intr-un ghid turistic, sfaturi, argumente si exercitii pe care ti le expune ca si cum ai sta cu ea la discutii, langa doua cesti de cafea, intr-o dimineata linistita de primavara.

Probabil cand vei citi cartea, senzatia cu care vei ramane dupa fiecare pagina iti va aminti de aceasta dimineata de primavara.

Te ajuta, sincer! Te ajuta sa apreciezi diferentele de perceptie, principiile succesului si ale fericirii, cauzele si efectele problemelor tale. La unele poate nici nu te-ai gandit si ti le vei aminti, pe unele ti-e teama sa ti le asumi si, daca esti corecta cu autoarea cartii, vei ajunge sa fii sincera cu tine, oricat de grea ar incepe sa-ti fie respiratia.

Reducand la doar cateva cuvinte pentru a te lasa sa descoperi singura influenta sanatoasa a celor scrise in “Dincolo de barbati si make-up”: vei invata sa-ti asumi responsabilitatea 100%!

Si descoperindu-te (cum gandesti, cum iti intelegi si stapanesti emotiile, cum scapi de blocajele care te limiteaza si cum iti folosesti calitatile) vei incepe sa-ti creezi viata, familia, relatia cu ceilalti. Nu intamplator, nu traind prin altii, nu fara sens, nu cu regrete! Cu o identitate, cu sentimente sanatoase si ratiuni puse in parctica, controlandu-ti propriul destin.