Din prostituata am ajuns om politic

Categories StiriPosted on

Din prostituata am ajuns om politic

Nu ca politicienii, in marea lor majoritate, nu s-ar comporta ca niste femei usoare… Eu ma felicit ca nu mai fac sex pentru bani, deoarece se pune acum la cale o lege care va sanctiona foarte sever prostitutia si incurajarea acesteia.

Clientii tipelor de moravuri grele pot ajunge chiar la inchisoare, daca sunt prinsi in flagrant-delict de catre politisti voyeuristi. Recunosc cinstit: am fost prostituata in zona unui hotel de lux si am castigat bani frumosi. Cand am considerat ca am strans in contul meu bancar o suma indestulatoare, m-am lasat de cea mai veche meserie din lume si am intrat in politica. Cum am intrat? Simplu: m-am inscris intr-un partid, am militat activ, am facut campanie mascata, am strans fonduri preelectoral si am ajuns, treptat, intre ”sanii partidului”, cum zice presedintele filialei ori de cate ori ma vede. Acest presedinte mi-a fost, pe vremuri, client. Cand zice de sani, eu ii spun:

– Domnule presedinte, stii moldoveneste?

– Nu.

– Dar stii chestia cu sanii?

– Nu.

– Si ni pupi in f…!

El rade si se duce la treburile partidului, care sunt si treburile tarii.

Domnul presedinte ma considera preferata lui. Dupa alegeri, sper sa ajung cel putin consilier intr-o primarie comunala. Acolo-i baza, acolo e o paine de mancat, la tara.

Daca as vrea, as putea reveni oricand la vechea mea ocupatie.

Exagerand un pic, spun ca as putea deschide clandestin o casa de randez-vous in cladirea sediului judetean al partidului, pentru ca, oricum, acolo cele mai multe dintre birouri si spatii au alte destinatii decat cele politice. Stiu cu certitudine ca in doua camere mari sunt depozitate articole de pescuit care deservesc magazinul unui vicepresedinte de partid.

Pai daca un preot din Cluj si-a deschis biserica particulara la parterul blocului, eu de ce nu mi-as face bordel la sediul partidului?

Acestei biserici nu i-a pus clopot, ca sa nu deranjeze locatarii, iar liturghiile se asculta la casti. In interviul pe care l-a dat la ziar, preotul spunea ca, la biserica, fiecare enorias aduce ce poate la biserica: chiftele, sarmale, hamburgheri. Inaintea bisericii, a fost acolo un magazin. Astazi se poate lauda ca a ilustrat pe pereti, cu ajutorul unui pictor adus de la Valencia scene religioase care incanta ochiul si sufletul. Anul trecut, Sfintia Sa a oficiat 250 de cununii si tot atatea botezuri. Se pare ca preotul produce mai bine decat produceam eu cand eram prostituata.

Principala preocupare a partidului nostru, la nivelul judetului, este implementarea unor programe si a unor proiecte, dupa cum spune domnul presedinte. Ne intereseaza, in special, dezvoltarea zonelor turistice, reasfaltarea soselelor care au fost asfaltate anul trecut (fiindca acum au numai gropi), inaltarea cu 50 de metri a unui deal, ca sa facem pe el partie de schi si telegondola, precum si majorarea salariilor personalului din invatamant cu inca optzeci la suta. Asta ar insemna, pentru profesori, un venit decent.

De pilda, un profesor de liceu, care preda cinci ore pe zi, ar castiga, pe ora, aproximativ treisprezece euro, sau, ma rog, in jur de 50 de lei. Atat luam eu pentru o partida de sex oral facuta in 5-10 minute, dar asta e alta poveste…

In primul rand, statul trebuie sa plateasca dascalii, medicii, armata, taindu-i de la portie pe nesimtitii aia de la agentiile guvernamentale, care castiga mii de euro lunar si freaca tiparul. Ar mai trebui sa li se dea peste bot si parlamentarilor, care nu par sa se dea in vant dupa autoturismele produse in tara noastra. Ei tocmai au respins o initiativa prin care se propunea ca Parlamentul sa cumpere pentru uzul alesilor doar masini din productia interna. Iar refuzul a fost justificat foarte diplomatic: un astfel de proiect de lege incalca legislatia Uniunii Europene si dreptul la libera circulatie a produselor.

Pai ce mama naibii? Unii se imbuiba. Iar in tara e saracie mare. Am auzit ca, undeva in Ardeal, o femeie a vrut sa-si omoare fetitele din cauza saraciei. Le-a varat pe gat cate un pumn de pastile antidepresive. Copilele, una de patru ani si alta de sapte, au ajuns la spital. Speriata de fapta ei, muierea le-a zis mai intai politistilor ca pustoaicele aveau depresie psihica, apoi a spus ca din cauza saraciei.

Ce Ferrari si-au tras unii! Ce palate au altii! Eu, daca ajung consilier intr-o comuna, in mod sigur nu-mi voi construi ditamai conacul, ci o sa-mi fac o vilisoara cocheta, cu fatada alba, de marmura si cu o mica fantana arteziana in curte. Nu mi se pare ceva prea pretentios sau prea mult intr-un mandat de patru ani, la tara, unde dai peste balega sau peste nevoile cetatenilor.

Vedeti cum se schimba oamenii? Eu, din prostituata, am ajuns om politic. Altii, din simpli oameni politici, ajung tarfe unse cu toate alifiile.

Sunt mandra de mine si de activitatea mea la partid – oricum, afara de presedinte, care stie cu ce m-am ocupat, ceilalti ma considera o femeie cinstita. Acum, in campanie, o sa-mi dovedesc adevarata valoare.

Cred ca voi pune afise electorale si pe aparatele din spitale, cu mentiunea “Votati partidul nostru, votati sanatatea, votati viata!”, iar procurorului idiot Cutarescu (nu-i dau numele real), care inca ma cerceteaza pentru un foarte vechi caz de prostitutie – un caz care, chipurile, se asociaza si cu alte fapte rele – si nu crede ca m-am lasat de meseria asta, o sa-i spun ce spune si Sfantul Sinod: “Crede si nu cerceta”!

De ce mi-am pus povestea aici? Asa, ca sa nu credeti ca mi-e rusine cu ce am facut sau cu ce sunt. Am facut un lucru care-mi placea si l-am facut bine, altfel nu strangeam atatia bani. Iar acum mi-am croit o viata noua, in alt oras. Deci se poate. Trebuie doar sa fii pregatit sa platesti pretul corect. Si sa merite efortul tau!

Succes in viata si votati cu capul, dragele mele si mai ales dragii mei!