Festivalul George Enescu: biletele vor fi puse in vanzare saptamana viitoare

Categories CulturaPosted on

Biletele pentru Festivalul George Enescu din acest an, cel mai mare eveniment de muzica clasica din tara, vor fi puse in vanzare pe 19 iulie, au anuntat organizatorii.

Biletele sunt disponibile pe platforma Eventim, in reteaua Eventim si la un punct de vanzare infiintat la Ateneul din Bucuresti.

Datorita cererii mari pentru concertele de la locul de desfasurare, sala Ateneului va fi disponibila la capacitate maxima. Accesul in sala se va face pe buletine de identitate si pe unul dintre urmatoarele documente: dovada vaccinarii complete impotriva Covid-19, cu cel putin zece zile inainte de participare; un test PCR negativ efectuat cu cel mult 48 de ore inainte de concert; dovada medicala ca participantii sunt intre 15 si 90 de zile de la testarea negativa dupa o infectie confirmata cu SARS-CoV-2; sau un test de antigen rapid negativ, efectuat in termen de 24 de ore inainte de concert. Este necesara purtarea mastii in orice moment. Ateneul va gazdui 29 de concerte in seria Concerte si Recitaluri. Biletele costa 230 RON (46 EUR) si 180 RON (36,5 EUR).

Pentru Sala Palatulu i, locul care va gazdui 30 de concerte in seria Marilor Orchestre ale Lumii , vor exista cinci categorii de preturi: 230 RON, 180 RON, 150 RON (30 EUR), 100 RON (20 EUR) si RON 70 (14 EUR) pentru pensionari. Accesul la locul de desfasurare se va face in conformitate cu normele sanitare actuale, avand in vedere ca sala va umple pana la 70% din capacitate. Trebuie observata distantarea sociala si este necesara purtarea mastii.

Sala Auditorium a Muzeului National de Arta din Romania (MNAR) va gazdui contemporanii lui Enescu si seria. Biletele costa 60 RON (12 EUR) si 40 RON (8 EUR). Sala va fi oferita la capacitate maxima, iar accesul va fi bazat pe acte de identitate si pe unul dintre urmatoarele documente: dovada vaccinarii, cu a doua doza cu cel putin zece zile inainte de participare; un test PCR negativ efectuat cu cel mult 72 de ore inainte de concert; dovada medicala ca participantii sunt intre 15 si 90 de zile de la testarea negativa dupa o infectie confirmata cu SARS-CoV-2; sau un test de antigen rapid negativ, efectuat in termen de 24 de ore inainte de concert.

Sala Radio va gazdui seria de concerte Muzica secolului 21 , unde biletele costa 55 RON (11 EUR) si 35 RON (7 EUR). Sala va fi oferita la 70% din capacitate, iar participantii sunt asteptati sa respecte normele de distantare sociala si sa poarte o masca.

Festivalul este programat sa aiba loc intre 28 august si 26 septembrie.

Lasă un răspuns