Povestea spectaculoasă a vieții lui Vlad Țepeș. Lucruri pe care puțini le cunosc…

Categories DezvăluiriPosted on

Celebru în afara României datorită invenției tâmpite a unui scriitor care l-a transformat într-un vampir, povestea reală a vieții lui este, după cum spunea un cineast de la Holywood, cu mult mai uimitoare decât fabulațiile comerciale despre legenda lui Dracula.

Alături de istoricul și scriitorul Vasile Lupașc, vă invit în această seară, de la ora 22:00, pe Nașul Tv, să urmăriți emisiunea Adevăruri tulburătoare unde vom vorbi despre povestea spectaculoasă a vieții lui Vlad Țepeș. Cu siguranță unele dintre evenimentele care vor fi relatate sunt necunoscute majorității românilor, ele neajungând vreodată în cărțile de istorie.

Nașul Tv se poate recepționa pe toate rețelele digitate de cablu sau pe internet, aici: http://nasul.tv/

Daniel Roxin

P.S. Emisiunea poate fi văzută în reluare sâmbătăt, de la ora 22:30 și duminică, de la ora 11:00.

5 comments

  1. Se pare ca cei doi frati (Vlad si Radu) au fost “folositi” de sultan si anturajul acestuia cu inclinare spre pedofilie. Daca Radu s-ar fi acomodat (sau resemant) cu aceasta situatie, Vlad s-a razvratit si inversunat impotriva turcilor. De aici ura lui viscerala care l-a intarit in lupta impotriva lor. Dupa moartea lui Vlad Tepes, Radu cel Frumos a fost favoritul turcilor la tronul Tarii Romanesti impotriva lui Laiota Basarab sustinut de Stefan cel Mare.
    Preotul Valentin Matu de la Manastirea Turnu din Targsorul Vechi, jud. Prahova – un bun cunoscator al istoriei locului si vremurilor – sustine ca Draculestii s-au numit foarte clar Dragulestii, de la Dragulea, dar alterarea tendetioasa a numelui au facut-o Danestii, familia domnitoare rivala si inrudita cu Dragulestii. Intre ei au fost lupte fratricide, s-au detronat si ucis intre ei. Vlad Tepes, ca bun cresti ce era, a ridicat o biserica (Turnu) pe locul unei crime, locul unde l-a ucis pe Vladislav al II-lea, asasinul tatalui si al unuia din fratii sai.

  2. bv daci bv romani este timpul sa invatam despre radacinile noastre sa reusim sa redevenim o natiune!!! suntem in DIASPORA chiar daca locuim si traim in acelasi spatiu pe care l.au ocupat permanent stramosii nostrii .Este trist sa fim natiunea care am devenit!!!

  3. Numai o minte bolnava poate sa inceapa colportand o abjectie despre un erou national. Sarmana ratacita, simona, cauta sa vezi care era statutul fiilor de Domni valahi la Curtea din Stanbul, ca sa nu mai spun ca Vlad era un Basarab, nepotul lui Mircea!

  4. Ramane faptul ca Vlad, cu mica armata pe care a avut-o, a facut minuni, iar asta in conditii extrem de neprielnice. Ca sa nu mai spunem ca a reusit sa traseze, prin cateva masuri hotarate, un cadru de care Tara avea nevoie.

  5. @ Sorin : eu nu cred că Simona are o minte bolnavă . Chiar având o soartă privilegiată , un ostatec e totuşi un ostatec , deci e posibil ca asupra sa să se comită abuzuri . Acea epocă otomano-fanariotă a fost cea mai greţoasă epocă din istoria neamului românesc . Corupţie , stricăciune , pedofilie , sodomie …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *