Scarlett Johansson, Colin Jost s-au casatorit intr-o ceremonie intima

Categories DivertismentPosted on

Cuplul a spus „Da” in weekend intr-o „ceremonie intima”, asa cum a fost postat pentru prima data pe contul oficial de Instagram al organizatiei Meals on Wheels America.

In imaginea de pe Instagram, cuvintele „Jost Married” sunt scrise cu litere aldine pe feribotul din Staten Island.

Organizatia, care livreaza mese persoanelor de acasa care nu pot cumpara sau pregati propriile alimente, a scris: „Suntem incantati sa dam vestea ca Scarlett Johansson si Colin Jost s-au casatorit in weekend intr-o ceremonie intima cu familia si cei dragi, urmand masurile de siguranta COVID-19, conform instructiunilor CDC. ”

Acestia au adaugat: „Dorinta lor de nunta este de a contribui la schimbarea adultilor varstnici vulnerabili in acest moment dificil, sprijinind @mealsonwheelsamerica. Va rugam sa luati in considerare donatia pentru a sarbatori cuplul fericit facand clic pe linkul din biografia noastra. ”

Aceasta este a treia casatorie a lui Scarlett. Actrita a fost casatorita la Ryan Reynolds , dar au anuntat divortul lor la 14 decembrie 2010, dupa mai mult de doi ani de casatorie.

Ulterior s-a casatorit cu Romain Dauriac in 2014, in acelasi an in care au intampinat impreuna o fiica pe nume Rose . Cu toate acestea, divortul lor a fost finalizat in 2017 , la scurt timp dupa ce a inceput sa se intalneasca cu vedeta SNL .

La randul sau, Colin s-a intalnit anterior cu actrita Rashida Jones .

Dar Scarlett a fost cea pe care Colin a descris-o in memoriile sale ca avand „o gratie si un zambet pe care inca nu le-am vazut la niciun alt om”.

El a scris: „Am intalnit pe cineva pe care o iubesc si cu care ma simt mai confortabil decat pana acum. Ma simt mai increzator sa ma angajez la ceea ce lucrez si sa stau langa orice creez, indiferent daca oamenilor le place sau nu.”

Cand au inceput sa se intalneasca in 2017 , o sursa i-a spus lui E! Stiri, „Scarlett spune ca este diferit de multi dintre barbatii cu care a fost … Este destul de pretentioasa cu cine iese, chiar daca este doar o intalnire. Impartasesc multe asemanari impreuna”.

Lasă un răspuns