Surpriza surprizelor: Asociația Geto-Dacii va administra unul dintre cele mai importante șantiere arheologice din țară

Categories Dezvăluiri, Emisiuni TVPosted on

După șase luni de demersuri, vă putem anunța că Asociația Geto-Dacii va administra exclusiv unul dintre cele mai importante șantiere arheologice din țară. Este o reușită de o mare importanță pentru că vorbim despre un sit arheologic de unde au fost aduse la lumină, până acum, peste 200.000 (două sute de mii) de obiecte din cultura Cucuteni, cea dacică, dar și din alte culturi, un sit unde vorbim despre o continuitatea a locuririi de peste 7.000 de ani!

Acest obiectiv a fost cercetat până acum de arheologi într-un procent de aproximativ 40%. Asta înseamnă că mai sunt extrem de multe lucruri de descoperit.

Prin urmare, atât pentru noi, cât și pentru tine, DACULE, a sosit vremea redescoperirii istoriei în cel mai concret mod cu putință. Din punctul nostru de vedere, acesta este un test esențial pentru toți cei care se consideră urmașii dacilor, pentru că acum, mai mult ca la oricare alt proiect, este nevoie de acțiuni concrete: voluntariat pe șantier, donații în bani, unelte de lucru ș.a.m.d.

Care este șantierul arheologic de care vorbim? Veți putea afla multe detalii și informații uimitoare despre acest proiect în emisiunea Adevăruri Tulburătoare de vineri seara, pe Nașul Tv, de la ora 22:00 (și în reluare sâmbătă, de la ora 20:00 și duminică, de la ora 11:00)
Nașul Tv poate fi recepționat pe toate rețelele digitale de cablu și pe internet, aici: http://live.nasul.tv/

Daniel Roxin și Valentin Roman

9 comments

 1. Felicitari, ati intrat in paine, cum s-ar spune, si pe acest culoar!

  ps: eu v-as sfatui sa fiti prevenitori si atenti la posibile capcane, nu se stie niciodata

 2. Bravo Domnule Valentin Roman! E un castig pentru toata lumea acest fapt! La mai multe si la mai mare! Ne vedem diseara la 10, la frumoasa emisiune!

 3. Spuneti-ne o lista cu uneltele de care aveti nevoie si unde le-am putea preda(ma gandesc ca in Bucuresti,poate in Arad odata cu deschiderea sucursalei si daca mai sunt si alte posibilitati).
  Bafta multa si cine stie,poate e doar incalzirea pt santierul care va scoate la iveala adevarul…

 4. Ma bucur enorm de aceasta veste. Asta da reusita.
  Referitor la donatii , eu am facut o donatie luna trecuta (o suma modica) , dar nu stiu daca au intrat banii in conturile asociatiei( dorind sa fac lunar cate o donatie , in functie de posibilitati) , deoarece nu am primit nici un raspuns din parte Dvs.
  ,,Din zei de-am fi scoboratori “

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *