Un manuscris despre daci, vechi de aproximativ 1.500 de ani, se află în Ulan Bator, capitala Mongoliei…

Categories Dezvăluiri, Emisiuni TVPosted on

Ar putea fi adevărat acest lucru? Ei bine, un fost secretar al Biroului Permanent al Camerei Deputaților din România vă va spune în această seară povestea unui document ce poate să fie de o valoare inestimabilă, ca și demersurile pe care le-a făcut pe lângă oficialii cei mai înalți ai statului român pentru ca acest document să fie adus în țară sau să fie măcar copiat. Desigur, nu s-a făcut nimic pentru a se obține o copie, încă o dovadă a conspirației anti-dacice care există la cel mai înalt nivel!!!

Așadar, în această seară, în cadrul emisiunii Adevăruri tulburătoare (pe Nașul Tv), îl veți cunoaște pe Prof. univ. dr. Nicolae Leonăchescu, un om care aduce în dezbatere publică acest subiect și multele altele la fel de incitante.

Emisiunea va fi concentrată în special pe originea adevărată a limbii române, domnul profesor urmând să ne prezinte informații inedite despre limbajul tehnic al dacilor, păstrat până astăzi…

Emisiunea Adevăruri tulburătoare poate fi urmărită în această seară, de la ora 22:00 și în reluare, sâmbătă, de la ora 20:00 și duminică, de la ora 11:00.

Nașul Tv se poate recepționa pe toate rețelele digitale de cablu și pe internet
http://www.nasul.tv/live

Daniel Roxin

Accesează acest link: Redirectioneaza 2%

19 comments

 1. Dupa cum stim istoria ne povesteste despre cum stramosi nostri daci au luptat cu pretu vieri pt a apara interesele poporului dac si noi acum ne dam unul dupa altu si ne lasam calcati an pciore de unele minoritati an loc sa ne recostruim tara cum a fost ea anaite de al doilea razboi mondial lasam so farmiteza alti cum vor ei si disparitia tari romanesti de pe harta .Cum mosi si stramosi nostrii au luptat pt tara si pamintu rominesc asa si noi trebue sa luptam pt reantregirea neamului romanesc,frati nostri de peste Prut dorese sa se alineze la tara mama.Las apel latoti romani care are singe de roman sa nu perimita desmbrarea tarii si sa ne aparam de mafia si coruptia ce sa facut an tara asta.

 2. Nu inteleg de ce ar trebui sa cerem statului ca acest document “sa fie copiat sau adus in tara”? Conspiratie? De ce ne-ar face oamenii aceia un cadou din patrimoniul lor? Documentul trebuie fotocopiat de prietenii nostri, cum s-a procedat cu manuscrisele Cantemir.

 3. nu am vazut inca emisiunea , insa sunt foarte recunoscator pt ca exista aceasta echipa de cautatori ai adevarului dacic , intr adevar acesti oameni vor fi in istoria tarii si neamului nostru , va multumim ca ajutati neamul nostru !

 4. Mirare! cum au furat toti inca din cele mai indepartate timpuri,inca de la daci,si se mai continua si azicu denigrarea istoriei noastre in scolile din Romania se preda istoria doar o ora pe saptamina! Ciudat noi doar avem atit de multe de invatat ce sa mai spunem de copii nostri ? nu stim aproape nimic despre istoria noastra reala ca ne-au furat toti, si de aceea eu ma mir si ma intreb ce-o avea lumea asta cu noi roamanii ? ca doar noi nu am pornit razboaie impotriva nimanui doar ne-am aparat!

 5. Felicitari pentu emisiune! Intr-adevar uite ca se confirma faptul ca getii au migrat si spre Est populand Asia. Este surpinzator sa aflam de la o taiwaneza ca ea se trage din geti iar rudele ei arata ca noi romanii. Pacat ca ai nostri istorici si cei insarcinati oficial cu studierea istoriei si originii noastre (inclusiv cei de la Academia Romana) nu se obosesc deloc sa caute si alte surse decat cele arhicunoscute. Adica acei taiwanezi invata la scoala ca ei se trag din geti si noi cei din tara habar nu avem? Eu nu inteleg de unde vine atata nepasare? Eu personal as merge si pe jos pana in Mongolia sa vad acel manuscris si sa discut cu urmasii getilor.

 6. Cred ca este prea devreme pentru a ne face sperante.Totul se rezuma la dovezi concrete.Imagini,copii dupa original,un interviu cu reprezentantii muzeului din Ulan Bator.Adica un reportaj bine pus la punct.Dupa aceea ne putem bucura de cateva pagini de istorie autentica!Pana una alta,raman sceptic!Oricum imi place emisiunea si cred ca este nevoie de ea.In viitorul apropiat este posibil sa trezim spiritul nationalist al acestui popor si setea de a ne cunoaste adevarata indentitate!Spor la munca !

 7. Ce se va face in legatura cu cartea,se va incerca ceva in privinta asta?
  Cred ca ar trebui sa ne unim cu totii si sa aducem cartea sau cel putin o copie in tara,aceasta se poate face doar prin oameni ca voi,noi vom sprijini cat putem.
  Daca aveti deja o idee spuneti-ne va rugam,poate putem sa ajutam cu ceva.
  Doamne ajuta!

 8. Da domnilor sigur că se poate face multe alea.
  Am trait să văd ieşind lunea pe stradă pentru multe lucruri mai mult sau mai puţin semnificative dar niciodată pentru aşi apăra dreptul la adevărul istoric şi care nici nu cred că este protejat de vreo constituţie fie ea românească sau de altă ţară.
  Mi-ar place să greşesc în acest punct , dar mă tem că am dreptate.

 9. Şi încă ceva nu cunosc pe nimeni căruia nu i s-a încălcat pe lângă acest drept ,dreptul la apă, dreptul la sănătate , dreptul la libertatea de a gândi……. .Şi parcă societatea acceptă pe zi ce trece cu mai multă uşurinţă toate aceste greşeli grave.

 10. Mai sunt manuscrisele din peninsula Sinai scrise in proto-romana secolului 4 care au fost duse in Grecia de catre Biserica Ortodoxa Greaca .Sunt tinute la secret.

 11. daca nu ne pastram mintile limpezi si indrugam idiotenii…eu, unul, nu as vrea sa am nici in stanga si nici in dreapta asa ceva

  Articolele acestea sunt postate ca sa va inarmati, sa cunoasteti cat mai multe, apoi sa reflectati singuri. Dar nu sunt de ajuns. Cand va veni vremea vor lupta doar cei care si-au castigat acest drept!

 12. De fapt asta se cauta si acum cartea lui burebista.Stiti de ce pentru ca nu se stie ce metode avea si cum de a reusit totusi sa unifice peste 200 de semintii getice tracice si multe altele.Acest document probabil vine sa certifice doar niste simple supozitii.

 13. Ma cam enerveaza stereotipul: un fost, o fosta….etc face mari dezvaluiri, de ce nu le-au facut prin conferinte de presa sau in alt mod atunci cand erau in functie. Cam tardiv, cei care au acum aceeasi functie se sterge undeva cu acest articol.
  V.G.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *