Un manuscris despre daci, vechi de aproximativ 1.500 de ani, se află în Ulan Bator, capitala Mongoliei…

Categories Dezvăluiri, Emisiuni TVPosted on

Ar putea fi adevărat acest lucru? Ei bine, un fost secretar al Biroului Permanent al Camerei Deputaților din România vă va spune în această seară povestea unui document ce poate să fie de o valoare inestimabilă, ca și demersurile pe care le-a făcut pe lângă oficialii cei mai înalți ai statului român pentru ca acest document să fie adus în țară sau să fie măcar copiat. Desigur, nu s-a făcut nimic pentru a se obține o copie, încă o dovadă a conspirației anti-dacice care există la cel mai înalt nivel!!!

Așadar, în această seară, în cadrul emisiunii Adevăruri tulburătoare (pe Nașul Tv), îl veți cunoaște pe Prof. univ. dr. Nicolae Leonăchescu, un om care aduce în dezbatere publică acest subiect și multele altele la fel de incitante.

Emisiunea va fi concentrată în special pe originea adevărată a limbii române, domnul profesor urmând să ne prezinte informații inedite despre limbajul tehnic al dacilor, păstrat până astăzi…

Emisiunea Adevăruri tulburătoare poate fi urmărită în această seară, de la ora 22:00 și în reluare, sâmbătă, de la ora 20:00 și duminică, de la ora 11:00.

Nașul Tv se poate recepționa pe toate rețelele digitale de cablu și pe internet
http://www.nasul.tv/live

Daniel Roxin

Accesează acest link: Redirectioneaza 2%

Lasă un răspuns