Ceramică veche de 8-10.000 de ani, descoperită pe autostrada Sibiu – Orăștie

Categories DezvăluiriPosted on

Într-o emisiune incendiară pe Nașul Tv, vineri, 28 decembrie, de la ora 22:00 (și în reluare sâmbătă, de la ora 18:00, duminică, de la ora 13:00 și luni, de la ora 09:00), vă voi vorbi, împreună cu invitații mei, despre războiul care se poartă chiar în aceste momente pe Autostrada Comorilor și vă voi prezenta, în exclusivitate, o descoperire excepțională.

Acum câteva luni, invitații acestei emisiuni (pe care vă las să-i descoperiți vineri seara) au plecat în străinătate cu câteva bucăți de ceramică luate din zona siturilor Turdaș – Șibot și le-au testat cu Carbon 14. Rezultatul este bulversant: ceramica are o vechime de 8-10.000 de ani, ceea ce reprezintă un nou ȘOC CULTURAL, o nouă dovadă că PRIMELE CULTURI EUROPENE s-au format AICI.

 

Personaje incomode, cei doi invitați “au avut parte” fiecare de câte o tentativă de omor în cursul ultimului an, dar acest lucru nu i-a făcut să renunțe.

Anul 2013 se anunță, așadar, un an al unor dezvăluiri și acțiuni surpriză ce vor vace valuri foarte mari. Fiți alături de noi în acest demers de recuperare a istoriei acestor meleaguri! Doamne-ajută!

Nașul Tv poate fi urmărit pe internet  (http://live.nasul.tv/) sau pe cablu, în urmatoarele rețele: DETALII AICI

Daniel Roxin

Lasă un răspuns