Ceramică veche de 8-10.000 de ani, descoperită pe autostrada Sibiu – Orăștie

Categories DezvăluiriPosted on

Într-o emisiune incendiară pe Nașul Tv, vineri, 28 decembrie, de la ora 22:00 (și în reluare sâmbătă, de la ora 18:00, duminică, de la ora 13:00 și luni, de la ora 09:00), vă voi vorbi, împreună cu invitații mei, despre războiul care se poartă chiar în aceste momente pe Autostrada Comorilor și vă voi prezenta, în exclusivitate, o descoperire excepțională.

Acum câteva luni, invitații acestei emisiuni (pe care vă las să-i descoperiți vineri seara) au plecat în străinătate cu câteva bucăți de ceramică luate din zona siturilor Turdaș – Șibot și le-au testat cu Carbon 14. Rezultatul este bulversant: ceramica are o vechime de 8-10.000 de ani, ceea ce reprezintă un nou ȘOC CULTURAL, o nouă dovadă că PRIMELE CULTURI EUROPENE s-au format AICI.

 

Personaje incomode, cei doi invitați “au avut parte” fiecare de câte o tentativă de omor în cursul ultimului an, dar acest lucru nu i-a făcut să renunțe.

Anul 2013 se anunță, așadar, un an al unor dezvăluiri și acțiuni surpriză ce vor vace valuri foarte mari. Fiți alături de noi în acest demers de recuperare a istoriei acestor meleaguri! Doamne-ajută!

Nașul Tv poate fi urmărit pe internet  (http://live.nasul.tv/) sau pe cablu, în urmatoarele rețele: DETALII AICI

Daniel Roxin

17 comments

 1. Este enorm ceea ce prezinti aici si probabil si in emisiunea de maine. Cei ce conduc lumea se chunuie sa ne faca sa credem ca Sumerul a fost prima civilizatie, le va fi greu sa ne lase sa primim adevarul.
  Te binecuvantez pe tine si pe invitatii tai, ve doresc sanatate si lumina astfel incat sa luati cele mai bune decizii. Va multumesc pentru curaj!

 2. Sper sa reusim sa intelegem cu adevarat cine suntem si de ce suntem prigoniti de toata lumea,vreau sa stim de ce le este frica si de ce se incapataneaza sa ne tina in obscuritate, suntem noi oare poporul ales? Daca da atunci nu vor avea scapare.

 3. Dumnezeu sa va binecuvinteze si sa va ocroteasca!Nu sunteti singuri.Sa i fereasca Dumnezeu de mania dacilor.Sa nu va fie frica.cine traieste cu frica,NU ESTE LIBER!

 4. E destul de complicat să dovedeşti că anterior lui Moise , anterior egiptenilor , ceea ce a fost aici era o civilizaţie , de fapt au mai fost asemenea descoperiri dar neluate în seamă de comunitatea istorică internaţională . E ca şi cum ai spune cuiva că un român a descoperit insulina . Cine o crede în afară de noi care ştim acest lucru .

 5. si nu uitati ca cele mai bune dovezi IMPOTRIVA ROMANIZARII tot romanistii ni le furnizeaza, atunci cand nu le ascund. Numai ca narozii imbraca hainele pe dos, isi pun manusile in picioare, incalta galosii in maini, cravata o intorc la spate si isi leaga in cap camasa, ca indienii.

 6. Daniel, am asteptat ora emisiunii cu un sentiment bizar!
  Multumim tuturor celor implicati.Sintem cu voi.

  Dumnezeu sa va ajute si “An Nou Fericit”, la toata echipa.

 7. Şi totuşi – fără o victorie, fără o demonstraţie de forţă toţi cei dispuşi să lupte îşi vor pierde încrederea şi se vor împrăştia. Timpul lucrează în defavoarea noastră.

  Încercaţi voi să-i afumaţi ca să iasă din vizuini, ne interesează Giurăscu, Vulpe, Dogaru, Djuvara şi alţi câţiva, apoi, dacă vreţi, vă puteţi retrage.

 8. DACIA-PRIN VENA LOR CURGE SINGE DAK -NOI DACII NU NE CERTAM CU CEI CE VOR SA SE CHEME ROMANI PE MAI DEPARTE =NOI DACII EXCLUDEM ROMANIZARE –Dacia/daci uniti cu dacii basarabi-EXCLUDEM REFERENDUM PE SINGELE DACILOR—EXCLUDEM SA CEREM LEGI CA SA NE ZICEM DACI =DE SINTEM DACI =ATIT-LIMBA -PORTUL TRADITII -OBICEIURII-OSPITALITATE =TOTUL E DAK=CLAR=MUSAI DAK=

 9. Sa spunem ca pe aceste meleaguri in timpuri stravechi traiau uriasii de care este pomenit si in biblie. Si cum in biblie este spus clar ca dumnezeu a distrus civilizatia uriasilor….

  Asta este adevarul incomod.

 10. domnilor, in primul rand NU ceramica se dateaza cu C14. in al doilea rand, exista multe civilizatii neolitice mai vechi de 8-10 mii de ani. pentru cine a citit, este evident ca neoliticul a aparut in Orientul mijlociu (semiluna fertila) cu neolitic aceramic si mai apoi cu locuinte mari din caramizi de chirpici uscate la soare… este multa literatura, pentru cine vrea sa citeasca, iar dovezile sunt in muzeele lumii.

 11. Ne-au furat trecutul,ne fura prezentul si cu siguranta pregatesc sa ne fure si viitorul.In aceste vremuri f. tulburi,cand peste tot se simte conspiratia impotriva fiintei vii,simtim ca nu mai putem tace.Se pare ca dreptatea divina nu doarme,blestemul dacilor incepe sa se simta.Cine a fost unul din cei mai inversunati aparator al celor ce poftesc la aurul Daciei? Baltazar,Dumnezeu sa-l ierte si sa nu ne uite.Orice ne pregatesc,sa STIE ca noi suntem liberi si nu vom ceda niciodata.Asa sa ne ajute DUMNEZEU!

 12. AM VĂZUT EMISIUNEA!
  IMPRESIONANT! LĂMURĂȚI-MĂ VĂ ROG CU CERAMICA ȘI CARBONUL RADIOACTIV. AM VĂZUT SITUL DE LA ȘIBOT CU OCHI MEI… MI S-A PĂRUT DIN CE AM VĂZUT, CĂ AR FI CEVA PUR DACIC!
  CARE-I TREABA CU 8-10000 DE ANI ȘI CU NEOLITICUL?
  RESPECTE,
  DORIN SCÂNTEIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *