Incredibila decadență a Imperiului Roman, cel care, chipurile, i-a “civilizat” pe daci…

Categories DezvăluiriPosted on

Chiar dacă Imperiul Roman a fost în vremea lui cea mai mare putere economică și militară, el a reprezentat, în acelși timp, și culmea decadenței și a barbariei. De aceea, toți istoricii care îl proslăvesc sunt, în cel mai fericit caz, niște caraghioși incompetenți, pentru că dincolo de fațada construcțiilor impunătoare, a unui administrații foarte eficiente și a unei teribile mașini de război s-a ascuns, secole la rând, cea mai mare mizerie umană, cea mai mare cruzime și decadență.

De ce spun acest lucru? Pentru că Imperiul Roman a existat prin jaf și crimă, prin asuprirea și exploatarea altor neamuri; pentru că elitele dar și plebea romană se distrau privind cum oamenii se omoară între ei sau cum sunt sfâșiați de fiare, în arenă; pentru că desfrâul era un mod de viață al conducătorilor imperiului, pentru că orgiile sexuale, pedofilia și incestul țineau de NORMALITATEA romană…, și pentru o mie de alte motive!

Cum ar fi putut, așadar, Roma – marea desfrânată a acelor vremuri – să fie un instrument de civilizație? Cine a fost, de fapt, BARBARUL acelor vremuri? Nu cumva chiar Imperiul Roman?…

Decadența Imperiului Roman a fost atât de mare și de șocantă încât am considerat necesar să îi dedic un episod în cadrul emisiunii “Adevăruri tulburătoare“, ca să afle cât mai mulți adevărul despre Traian, împăratul care făcea sex cu băieți, și despre o serie lungă de alte aberații romane.

Așadar, în această seară, pe NAȘUL TV, de la ora 22:00 și în reluare sâmbătă, de la ora 20:00 și duminică, de la ora 11:00, puteți urmări episodul “Decadența Imperiului Roman”, în cadrul emisiunii “Adevăruri tulburătoare”. Invitați: Prof. dr. Mihai Popescu și Valentin Roman.

Nașul Tv poate fi recepționat pe toate rețelele de cablu, varianta digitală, și pe internet.
http://www.nasul.tv/live

Lasă un răspuns