Incredibila decadență a Imperiului Roman, cel care, chipurile, i-a “civilizat” pe daci…

Categories DezvăluiriPosted on

Chiar dacă Imperiul Roman a fost în vremea lui cea mai mare putere economică și militară, el a reprezentat, în acelși timp, și culmea decadenței și a barbariei. De aceea, toți istoricii care îl proslăvesc sunt, în cel mai fericit caz, niște caraghioși incompetenți, pentru că dincolo de fațada construcțiilor impunătoare, a unui administrații foarte eficiente și a unei teribile mașini de război s-a ascuns, secole la rând, cea mai mare mizerie umană, cea mai mare cruzime și decadență.

De ce spun acest lucru? Pentru că Imperiul Roman a existat prin jaf și crimă, prin asuprirea și exploatarea altor neamuri; pentru că elitele dar și plebea romană se distrau privind cum oamenii se omoară între ei sau cum sunt sfâșiați de fiare, în arenă; pentru că desfrâul era un mod de viață al conducătorilor imperiului, pentru că orgiile sexuale, pedofilia și incestul țineau de NORMALITATEA romană…, și pentru o mie de alte motive!

Cum ar fi putut, așadar, Roma – marea desfrânată a acelor vremuri – să fie un instrument de civilizație? Cine a fost, de fapt, BARBARUL acelor vremuri? Nu cumva chiar Imperiul Roman?…

Decadența Imperiului Roman a fost atât de mare și de șocantă încât am considerat necesar să îi dedic un episod în cadrul emisiunii “Adevăruri tulburătoare“, ca să afle cât mai mulți adevărul despre Traian, împăratul care făcea sex cu băieți, și despre o serie lungă de alte aberații romane.

Așadar, în această seară, pe NAȘUL TV, de la ora 22:00 și în reluare sâmbătă, de la ora 20:00 și duminică, de la ora 11:00, puteți urmări episodul “Decadența Imperiului Roman”, în cadrul emisiunii “Adevăruri tulburătoare”. Invitați: Prof. dr. Mihai Popescu și Valentin Roman.

Nașul Tv poate fi recepționat pe toate rețelele de cablu, varianta digitală, și pe internet.
http://www.nasul.tv/live

11 comments

 1. corect. asa a fost si la japonezi intr-o vreme. Anumiti copii era crescuti doar pentru a-l satisface pe stapan si asta li se spunea inca de mici, acesta era scopul existentei lor. Trist

 2. Dupa caderea imperiului roman,acea masina de razboi ,sa tranformat masinarie spirituala ,adica biserica catolica.Deci au lasat armele si au preluat crucea adica minciuna,si cu asta sa terminat.

 3. Daca puteti vedea revista stiintifica ( italieneasca ) FOCUS din lunile trecute veti avea ocazia sa cititi un articol in care vine descris un obicei roman inainte de pierderea verginitatii de catre baieti : “petreceau o perioada de timp departe de casa cu un maestru, timp in care erau constransi sa faca sex anal obligatoriamente pasiv”

 4. Imi place cum scrieti aici despre maretul Traian , sa vada toata lumea si Dumnezeu sa binecuvinteze natiunea noastra si munca dumneavoastra!

 5. Buna seara.
  Dupa vizionarea, in reluare, a emisiunii de aseara Adevaruri tulburatoare in sfarsit am inteles de ce oparesu l-a pus pe frasu traian gol pe treptele Muzeului de Istorie.
  Daca as lua-o ca atare, avand cainele acela in brate, cred ca traienel a fost si zoofil, iar oparescu a vrut sa-l dea ca exemplu, sprea mai marea rusine a lui, urmasilor Dacilor.
  Statuia aceea este graitoare despre CRETINITATEA ACELOR FIINTE, vreti un exemplu in urmasii lui? SILVIO BERLUSCONI, urmas demn al lui traienel. )
  Respect Dacilor.
  I.M.

 6. “Barbar” dar cumsecade sau avansat (economic, tehnologic ş.a.) dar decazut sub orice forma a imaginatiei.

  Cred ca as alege avansat. Dovada clara ca, daca vrei ceva facut, trebuie sa-ti murdaresti mainile.
  Victoriosii scriu istoria. Dupa cum ii spunea Crixus lui Spartacus: lupta cu romanii e la fel ca lupta cu o moară. Chiar si cand te lupti cu ea, tu cazi de oboseala iar moara continua sa se invarte.

 7. Valentin , iti multumesc pentru ca ai amintit si de rapirea Sabinelor de la inceputurile formarii Romei . Multa lume uita intentionat aceeasta “crima ” numit viol, de la inceputuri. Roma fiind cladita de la inceput pe crima fratricida si viol. Deci iata , “civilizatorii” care au cucerit o parte din Dacia .

 8. Va las un citat din romanul “Ben-Hur” asupra realitatii a ceea ce reprezenta Roma atuncea pentru populatiile subjugate de imperiul ei:

  “- Nu ma pot gandi la Roma ca la o cetate cu palate si temple, intesata de oameni, continua esther in felul ei linistit, feminin. Ea e pentru mine un monstru care a pus stapanire pe una dintre cele mai frumoase tari (Iudeea in roman) si sta acolo ademenind oamenii la pierzanie si la moarte – un monstru cariua nu e cu putinta sa ii rezisti, o fiara setoasa de sange.”

 9. Si mai ales ca distractia era sa priveasca cum fiinte umane sunt sfisiate de animale salbatice ca niste bucati de nimic, nu era asta si putina salbaticie in cei care cinta lumii ca au adus cu ei civilizatia ? bine ca nu erau si canibali carora sa ne inchinam ca ei i-au civilizat “pe dacii care stiau doar sa mulga oi” halal exemplu de civilizatie, drept sa spun nu ma simt mindra de un popor decadent ca cel despre care ni se cinta in struna ca ar fi cel care ne-a fabricat pe noi ca pe banda ce aberatie de doi banii si aceea gauriti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *