Peșterile României. Descoperiri extraordinare ținute secret

Categories DezvăluiriPosted on

În peșterile României s-au făcut multe descoperiri extraordinare. Cei mai mulți dintre voi au auzit de picturile rupestre de la Coliboaia sau de cel mai vechi homo sapiens din Europa dscoperit în Peștera cu oase.

Ceea ce nu se cunoaște public este faptul că speologii români au descoperit multe alte lucruri execepționale care, pentru protecția lor, nu au fost făcute publice. Unele nu sunt cunoscute nici de arheologi…

Invitatul din această emisiune, domnul Viorel Lascu, speolog și explorator, fondatorul Federației Române de Speologie, ne face  dezvăluiri despre tezaurele din aur care se află încă ascunse în peșterile din țara noastră, alte picturi rupestre, necunoscute, schelete vechi de 4-5.000 de ani, scrierea danubiană și altele…

O emisiune deosebit de interesantă pe care v-o recomand!

Daniel Roxin

5 comments

  1. Esti mare! Emisiunile tale, cercetarile, postarile si toata munca pe care o faci in folosul nostru al tuturor romanilor( dacilor) ma fce sa ma inclin in fata unui astfel de om! Felicitari!

  2. Eu sunt din Bihor, din zona pesterii Magura si pot sa confirm ce a spus domnul Viorel Lascu, (au sapat sub ziduri si au spart incuietorile ), este pacat de ceea ce se intampla pentru ca zona are potential, doar eu mai stiu vreo 7 pesteri in zona din care 2 sunt inchise. Succes!

  3. Multa sanatate si noroc D-nului Vio Lascu , a fost profesorul meu la Scoala Nationala de Speologie TSA in anul 1992. Dar ne cunoastem din explorari comune in zona Muntilor Apuseni din anul 1987 . Felicitari Daniele , in sfarsit are cineva onoarea sa “scoata ” la iveala si munca noastra , a speologilor.

  4. Tine-o tot asa Daniele tata, avem nevoie de adevarul istoric, urmaresc acest site de mult si ma bucur ca in cativa ani a ajuns la 38000 e like-uri. Imi doresc sa ajunga la milioane de like-uri. Poate asa ne unim, poate istoria ne uneste si in cativa ani te punem Presedinte. Tara are nevoie de oameni patrioti, iubitori de locurile natale nu de Fanariotii si Bicisnicii de politicieni care au vandut industria, facuta din sudoarea si singele poporului la fier vechi! .. care nu au respect pentru pamantul asta pe care traim, pentru care strabunii nostri si bunicii s-au luptat si au murit prin razboaie. Nu au respect pentru Natiunea Romana, isi bat joc si nu precupetesc nici un efort sa o faca de ras in lume, certandu-se pentru ciolan ca la piata! Avem nevoie de patrioti la guvernare nu de politicieni de drept comun! Sa facem partidul DACII, si sa aratam lumii cine este Natiunea Romana! Asa cum este ciuntita tarisoara asta inca mai produce, sa ne dam o sansa, prin seriozitate, munca si ambitie, sa dam o sansa copiilor nostrii si Natiunii Romane. Iar pe hoti, mincinosii si ordinarii sa-i bagam acolo unde le este locul. Ia in calcul ideea aste, te rog. STIMA!

  5. ….Germania la ora actuala este fruntasa Europei, si a fost pusa toata la pamant dupa razboi, au mancat 20 de ani painea pe cartela iar acum este numarul 1 in Europa. Sa le aratam veneticilor astora care ne inconjoara, ce inseamna sa fii urmasul Dacilor, ca aici s-a nascut civilizatia Europei…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *