Pachet promoțional “Agenda Dacică + Calendar Dacii, 2015”, la doar 35 de lei. Disponibile pe Dacia Art

Categories ArticolePosted on

Pachet promoțional “Agenda Dacică + Calendar Dacii, 2015”, la doar 35 de lei, pe Dacia Art.

 

Agendă personalizată cu motive dacice.

Conține un articol despre statuile de daci din muzeele lumii și 52 de citate semnificative despre civilizația geto-dacică, informații utile, agendă telefonică, datare zilnică.
Caracteristici: Format A5, 340 pagini – 4 pagini policromie, 336 pagini în 2 culori. Copertă cartonată de culoare bordo, inscripționată cu folio auriu și timbru sec Draconul Dacic.

Calendar de birou cu ilustrații pe teme dacice și 12 citate semnificative despre civilizația lor.
Ilustrații de Gabriel Tora.
Caracteristici: 21 x 19 cm, policromie, 13 file, carton.

Disponibile pe Dacia Art: http://dacia-art.ro/products-page/calendare/pachet-promotional-agenda-dacica-calendar-dacii-2015/

2 comments

  1. Aveti pe blogul “Asociatia Astra Româna pentru Banat Portile de Fier si Românii de pretutindeni” un articol interesant al prof Bagiu Ovidiu despre Negru Voda sau Radu Voda si despre formatiunea sa care cuprindea Ardealul, Crisana si o parte din fosta RSFI., dar si alte articole interesante, in continuarea interesului manifestat, e de ajuns sa introduceti la cautare “Negru Voda”

    Blogul observ ca e parasit din 2013, pana in 2012, cand s-a prapadit, Asociatia a fost condusa de CRISTEA SANDU TIMOC, un mare patriot roman timocean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *